És most azok, akiket nem érdekel

2014. december 19. 19:20

Ami engem nem érdekel, az Orbán Ráhel egy az egyben. Bájosnak tartom azt az ignoráns naivitást, amivel a világ és az édesapja dolgaihoz viszonyul.

2014. december 19. 19:20
Pintér Máté
Alternatíva

„Rögtön az elején tisztázzunk valamit. Nem az nem érdekel, hogy ebben az országban az emberek nyomorognak, amíg én itt ülök és blogposztban osztom meg a véleményemet a világ dolgairól, mert ez – amellett, hogy piszok szomorú  igenis fontos. (...)

Ami engem nem érdekel, az Orbán Ráhel egy az egyben. Az, hogy a Kárpátok Aubrey Plazája mit csinál a házasságában, a munkájában, a négy nyelvével vagy a tanulmányai területén az uncsi, de felettébb gazdag Esküszövetség területén. Bájosnak tartom azt az ignoráns naivitást, amivel a világ és az édesapja dolgaihoz viszonyul, de arról lassanként tényleg meg kéne feledkezni most már, hogy ő mit mond vagy gondol. Igen, szarvashibát követett el, amikor kardoskodva kikérte magának, hogy válasszuk el a szezonját a fazonjától, de azt azért ne hányjuk a szemére, hogy az ő félévi 15 milliója miatt tart ott ez az ország, ahol (sarkítva persze).

15 millió? Mégis mi az? Lófasz és esti fény. Sőt, csak egy szimpla nokiás doboz tartalma. Jó, nyilván, nekem sincs 15 millióm, mert blogposztok írogatása valamiért nem termel ilyen jövedelmezően, de könyörgöm. Egy politikusnak még akkor is van ennyi pénze, ha nem lop egy fityinget sem.

Kicsit sem érdekel egy huszoniksz éves nő naiv megnyilvánulása. A politikuscsemetéket amúgy is igyekszenek óvni a szülők önnön megérdemelt vagy (ritkább esetben) nem megérdemelt rosszhírüktől. Most az egyik kirepült az aranykalitkából, tehát nem róhatjuk fel neki, hogy annyi fogalma van a világról, amennyi aztán visszaköszön a facebookja idővonalán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
javellino
2014. december 20. 23:40
Te, kurva anyád, vagy valamelyik rokon Petricsészéd még itthol bassza a fajtáját mert ha igen, akkor.....Ja, neked izraeli balnkoltfarkincájú sejthalmaz, kuss a neved ! Ott a büdöstalpúak országaában ott ugass. Itt kuss a neved, te anayabaszó ! Ja, amúgy a feleséged jól szop,....
komondor
2014. december 20. 16:49
http://atlatszo.hu/2014/12/20/mibol-telik-orban-rahelnek-15-millio-forintos-tandijra-meg-fogsz-dobbenni/
Sumi
2014. december 20. 16:15
Nem érdekli. Ezért irkál róla. Idióta.
Autofocus
2014. december 20. 10:19
Kétszer is elolvastam de nem derült ki hogy mi a faszt akar mondani. Vannak szavak amelyeket feleslegesen írtak le. És vannak bejegyzések melyeket feleslegesen olvastak el. Ez a blogbejegyzés is ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!