Azok, akiket érdekel

2014. december 19. 19:23

Tizenötmillió ok van arra, hogy ne szedjünk szét egy 25 éves lányt csak azért, mert a miniszterelnök lánya, mert drága tandíjat fizet és mert kiírt magáról ezt-azt.

2014. december 19. 19:23
Lakner Dávid
Alternatíva

„Egyébként én is szoktam írni magamról a Népszerű Közösségi Oldalra ezt-azt. Például, hogy 24 éves vagyok, de ha Gréczy Zsolt közleményt adna ki, még lehet, azt is kiírnám, hogy saját erőmből boldogulok. Talán a saját Facebook-oldalamra ennyit még lehet. Gondolni, azt szabad.

Meg azt is lehet képzelni, hogy ha látunk valamit, tizenöt perc múlva kötelező élesítenünk róla valamifajta világmegfejtést. Meg kell mondanunk a magunkét, na. Az ember dühös lesz, ha lát ilyen dolgokat a világhálón, aztán meg az idő pénz, gyorsan ítéletet kell hozni, mert már jön is a következő ügy, amiről vitriolos megmondást kell közzétenni. (...)

Egyébként meg tizenötmillió ok van arra, hogy ne szedjünk szét egy 25 éves lányt csak azért, mert a miniszterelnök lánya, mert drága tandíjat fizet és mert kiírt magáról ezt-azt a saját Facebook-oldalára, ahol nem is a rendes nevén van fent. De lehet harmincmillió, vagy naponta tizenötmillió is, attól függ, mennyire akarunk épp nagyot mondani. (...)

Majd legközelebb erkölcsösebben viselkedik, és jobban meghúzza magát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2014. december 20. 23:04
"Egyébként meg 15 millió ok van arra ,hogy ne szedjünk szét egy 25 éves lányt csak azért mert a miniszterelnök lánya"----------- és egy ok van hogy szétszedjék: ha lazán legalább pár millió honfitársát megalázza kijelentéseivel.
kukagyerek
2014. december 20. 17:00
Meg kell hogy mondjam, nem buta gyerekek ezek a fineszesek! Most, amikor a rongyrázásuk (urizálásuk) okán az egész ország fel van háborodva, betudtak dobni egy gőzleeresztő rablómesét a köztudatba. Ez pedig az "IRIGYSÉG". Aki szóvá teszi a gátlástalan, mohó, mutyis harácsolásukat, az csakis irigységből teheti. Világos!
komondor
2014. december 20. 16:49
http://atlatszo.hu/2014/12/20/mibol-telik-orban-rahelnek-15-millio-forintos-tandijra-meg-fogsz-dobbenni/
Incevince
2014. december 20. 11:55
viszont örömmel megnézném a hivatalos adó bevallást amit az adó hivatalnak nyújtottak be és abból kiderülne telik e 20 millió Ft-os évi tandíjra,mert apuci fizujából nem,hacsak nem fidess matek szerint
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!