Bárcsak valaki elolvasná a médiatörvényt, mielőtt habzó szájjal fröcsögni kezd

2014. december 23. 10:25

Szily nem (sem) tudja, hogy a kiegyensúlyozott tájékoztatás hiánya miatt hivatalból nem, csak panaszra indulhat eljárás. Mivel a közmédiával szemben nem jött panasz, eljárás sem indulhatott.

2014. december 23. 10:25
Koltay András
Facebook

„Istenem, bárcsak valaki 1x elolvasná a médiatörvényt, mielőtt habzó szájjal fröcsögni kezd...

Most komolyan:

1. Szily nem (sem) tudja, hogy a kiegyensulyozott tajekoztatas hianya miatt hivatalbol nem, csak panaszra indulhat eljaras. Mivel a kozmediaval szemben nem jott panasz, eljaras sem indulhatott. Ha annyira viszket a tenyere, eppenseggel o is beadhat egyet, de azzal lenne legalabb felora munka...

2. Mikozben hisztizunk a sajtoszabadsag (velt) hianya miatt, teljesen osszemosodik a hatosagi felugyeleti szerep, meg a szerkesztoi donteshozatal. Mi serthetne jobban a sajtoszabadsagot, mint ha egy hatosag dontene egy medium (barmely medium) szerkesztesi elveirol? Ennyit gondolunk a sajtoszabadsagrol? Ez elegge szegenyes.

3. A cikkbol meg az okos kommentekbol pedig az a logika arad, ami valoszinuleg orok idokre lehetetlenne teszi egymas megerteset: felszines infok es prekoncepciok alapjan egy jo eros odamondas, hozza arckepek, nevek kiszerkesztve (a la kurucinfo), lehessen dobalni a rohadt paradicsomot »ezekre«, mindegy is, hogy mi a valosag.

Gratulalok, eddig arrol volt szo, hogy ezt kene meghaladni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. január 14. 16:13
Ha bármit is olvasna a saját cikkein kívül nem lehetne publicista a 444-ben.
Tintamin
2015. január 06. 17:06
Bárcsak valaki ALKALMAZNÁ (a Pártmédiára = MTVA) a médiatörvényt, és nemcsak arra két létező nemfideszes rádiót (Klub, Tilos) próbálnák meg ellehetetleníteni a végtelenül szánalmas bürokráciájukkal.
káli
2015. január 06. 17:05
Van közmédia? Úgytudom az is csak kifizetőhely,no meg a tehetségtelen szervilisek szoborparkja .Érdemes megnézni a halgatottsági és nézettségi adatokat, a kidobott pénz mennyiségéhez képest!Nevetséges!!!
káli
2015. január 06. 17:05
Bocs de nálad biztosan több embert érdekel a véleménye!D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!