Fordulat

2014. november 18. 08:02

A Kossuth téren tegnap úgy tizenötezer emberrel szót kért az európaiság, annál is inkább, mert nem használták ezt a szót, hanem csak a sajátjaikat.

2014. november 18. 08:02
A szerk.
Népszabadság

Kossuth téren tegnap úgy tizenötezer emberrel szót kért az európaiság, annál is inkább, mert nem használták ezt a szót, hanem csak a sajátjaikat. Utálják ezt az egészet. Ki-ki érthet ezen szinte bármit. Nehéz belekötni. Esetleg szavakba lehet.

A közfelháborodás napja fordulat. A Fidesz-rendszerben tüntettek már a nyugdíjvagyon államosítása, a médiamegszállás, az alaptörvény, a tandíj, a trafikmutyi, a földek hazaosztása, az internetadó ellen, a NAV-elnök lemondásáért, de így, csakis a hatalom ellen még nem. Ez alól nehezebb lesz kihúzni a szőnyeget.

Válaszolják meg, hova folyik a pénzünk – üvöltötte egy szónok. Ha addig maradnak, míg választ nem kapnak, sokáig nem lesz üres a Kossuth tér.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. november 18. 17:06
Zokon vennétek ha azt mondanám a kurva anyátokat Népszabadság?
várúr
2014. november 18. 16:41
"Úgy tizenötezer ember" tüntetett. Miért is? Hát csak úgy. A rendszer ellen. Csupa válogatott szónokkal. Szellemóriásokat láttunk felebarátaim.
GV0917
2014. november 18. 15:16
Na híres NÉPSZABADSÁG! A sajtószabadság lovagjai! EURÓPA hiénái, Az anarchia, a Nihil, a Rombolás,az Önimádat! Sorolhatnám.. Ti híres ELVTÁRSAK! NÉPSZABISOK! Nézem a mai újságokat, sehol egy szó, egy tétova hang, semmi! Ez nektek a SZOCIALISTA HUMANIZMUS? Annyi szolidaritás nincs bennetek, hogy legalább egyetlen egy együtt érző szót látnánk, hallanánk tőletek!Nem volt köztetek egyetlen gerinces ember, hogy ha kollégáitokat tettleg bántalmazzák, nem mondtátok: NE TOVÁBB! Mert egy rühes Böszme haragszik a HírTV-re?Mert benyaltátok a bajai videót stb. Most a hitvány összedörzsöli a tenyerét, mikor a kamera szeme láttára füves spanglikat szívó, /előtte alkohollal segítettek rá/ lökdösik, dobálják, elfedik mocskolódó Ta-ce-paó-ikkal a riportert, égő csikket dobálnak ruházatába! Én a seggébe dugtam volna a rohadt Bitó-fattyúnak! Nektek itt van EURÓPA! CCCP-s felírat a pólón! Sarló kalapácsos vörös zászló! ( nem vagy te bolsi fattyú, mert nagymamádon végig ment egy század büszke kozák!?) Ez a Cohn banditák, a Rudi Dutschkék, az anarchisták,brigato rosso-k népe. Méltó utódai a BELVÁROS keselyűinek. Szerencsétek volt, hogy a rendőreink minden legordenárébb provokációitokra sem reagáltak! Gratulálok hozzá! Ti meg, nyálas kis senkik ti vagytok az "Új undokak!" Bitó fattyak!
hátakkor
2014. november 18. 13:37
"A Kossuth téren tegnap úgy tizenötezer emberrel szót kért az európaiság, annál is inkább, mert nem használták ezt a szót, hanem csak a sajátjaikat. " nah ma megnéztem, inkább frusztrált primitív bolsevizmus kért itt szót..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!