Ez most komoly, Brüsszel?

2014. október 20. 14:01

Az Európai Bizottság meg akarja büntetni Magyarországot. Ha rászolgált erre, ha nem.

2014. október 20. 14:01
Fricz Tamás
Fricz Tamás
MNO

„Lássuk be: az utóbbi hónapokban úgy tűnt, az EB kicsit alábbhagy a hazánk elleni támadásokkal. Azt gondolhattuk, hogy az Orbán-kormány újabb, szenzációsnak is mondható kétharmados győzelme, majd az EP- és az önkormányzati választásokon aratott megismételt sikere legalább arról meggyőzték az EU elitjét, hogy ha a magyar nép elsöprő többsége elfogadja, sőt támogatja az orbáni anti-neoliberális utat, akkor ők – mint igaz demokraták – meghajolnak a nép, az istenadta nép akarata előtt…

Hát nem. A választási eredmények, a népakarat, a gazdasági mutatók javulása pusztán csak tények. Jelentéktelen, érdektelen, ostoba tények, igaz, ők írták elő őket, de sebaj. Nem a tények a fontosak: hanem a szándék. Ami végleges és megmásíthatatlan: Magyarországot meg kell büntetni!

Ha egy tanár büntetést akar kiszabni egy általa utált diákra, meg fogja találni az indokot is hozzá. Ha egy kapcsolatot meg akarunk szakítani, meg fogjuk találni az érveket hozzá. A tények viszonylagosak e földön; a szándék az objektív, a szándék a tény.

Éppen ezért – a »magyar ügy« forrón tartása okán – ma és holnap a szokásos demokráciatémákban is terítéken leszünk az unió fórumain.

Európai barátaink elhatározták: embert faragnak belőlünk, pusztuljon bár az ország…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2014. október 20. 19:31
http://www.miabonyunk.hu/images/mem3.jpg
koronaszepe
2014. október 20. 18:47
Svédország,Norvégia,Németország, a komplett unió, az USA, mindenkinek elment az esze? Mind a mi kis drága hazánkra, a magyarokra fenekedik? Azt már nem, elleszünk mi Putyinnal is. Hogy milyen alá/fölé rendeltségi viszonyban azt szépen illusztrálja a "tankügy". Még megérjük, hogy Orbán behívja Őket...
komondor
2014. október 20. 18:25
Indítsátok a birkamenetet DDDDDDDD http://www.youtube.com/watch?v=bFJYKilZmgo
1120
2014. október 20. 18:04
Orbánnak plusz 5%. Ez minden, amit el képesek érni ezek a senkiháziak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!