Gyerekhullák, rendelésre

2014. augusztus 14. 14:24

A pallywoodi kamu filmgyár termékei kizárólag az önök piaci igényeinek kielégítésére jönnek létre.

2014. augusztus 14. 14:24
bell
Kapitalizmus blog

„Kedves TGM, gázapárti utcai »békeharcosok«, médiamunkások, és nem utolsó sorban palesztinpárti európai politikusok!
Ha valóban szolidárisak vagytok a gázai arab gyerekekkel, és nem akartok több gyerekáldozatot látni, akkor annak van egy nagyon egyszerű elintézési módja:

Ne tessenek több gyerekhullát rendelni a Hamásztól!

Ugyanis ezek a civil áldozatokról szóló fotók az önök megrendelésére készülnek. A pallywoodi kamu filmgyár termékei kizárólag az önök piaci igényeinek kielégítésére jönnek létre.

A magyarázat roppant egyszerű. Az mindenki számára világos, hogy az izraeli és a palesztin-arab haditechnika nem említhető egy lapon. Ennek az ügynek a katonai rendezésére Izrael részéről néhány órába, kényelmes üzemmódban néhány napba telne.

Ez az elsöprő fölény azért nem érvényesülhet, mert van két nagyon erős fegyver az arab oldalon, ami kiegyenlíti ezt a katonai erőfölényt: Izrael állam és a lakosság döntő többségének a morálja, és az európai lakosság többségének a humánuma. Izrael nem akar népirtani, arab vért ontani, az átlag európai polgár pedig nem akar a világon máshol sem hullahegyeket látni, mert a 20. században elege lett a háborús vérontásokból.

E két ok miatt működött jól a civil védő pajzs, és ezt a Hamász nagyonis  jól tudja. Tudja, hogy a zsidó katona nem akarja lelőni az arab gyereket, ezért mögé lehet bújni, és mögüle tüzelni. Tudja, hogy az európai polgár szolidáris a gyengékkel, üldözöttekkel, és felháborodik, ha gyalázatos dolgokat lát, hall.

Na most, ha ez a fegyver működik, akkor ezt kell használni. Ezért igyekszik a Hamász maximalizálni azt a járulékos civil veszteséget, aminek a minimalizálására pedig Izrael mindent megtesz, amit csak megtehet. Így alakult ki az a helyzet, hogy a humánus és szolidáris európai közvélemény lett lényegében a gyerekhullák legnagyobb megrendelője.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. augusztus 15. 01:08
Meg kell állapitanom, hogy MINDEN baloldalinak hazudott újságiró bűntárs minden bűnben, amit valaha az emberiség ellen elkövettek/nek. Phöjj.
Ángyán Páván
2014. augusztus 15. 01:07
Mickey Knox: Nem, nem hiszem. Médiageci vagy. A nézettségedért tetted. (...) Ez nem rólad szól, te egomániás, hanem a fajtádról. (...) Megölni téged, az tulajdonképpen kinyilatkoztatás. (...) Bazd meg.
orion
2014. augusztus 15. 00:36
https://kuruc.info/r/39/131715/ Először ezt olvastam, benne az utalást a bell nevú írására. Ott a kurucon nem voltam hajlandó rákattintani, erre itt meg belefutok.
polnemkor
2014. augusztus 14. 18:42
Egy norvég orvos levele, aki a mészárlás és gyilkolás legvéresebb napjaiban utazott élete kockáztatásával Gázába, hogy ott éjt nappallá téve operáljon, próbálja megmenteni az izraeli terrorállam gyilkos bombái által szétroncsolt testű embereket, köztük rengeteg gyereket: http://www.middleeastmonitor.com/articles/middle-east/12920-letter-from-gaza-by-a-norwegian-doctor A levél zárósorai: "Mr. Obama - do you have a heart? I invite you - spend one night - just one night - with us in Shifa. Disguised as a cleaner, maybe. I am convinced, 100%, it would change history. Nobody with a heart AND power could ever walk away from a night in Shifa without being determined to end the slaughter of the Palestinian people. But the heartless and merciless have done their calculations and planned another "dahyia" onslaught on Gaza. The rivers of blood will keep running the coming night. I can hear they have tuned their instruments of death. Please. Do what you can. This, THIS cannot continue." Mads Gilbert MD PhD Professor and Clinical Head Clinic of Emergency Medicine University Hospital of North Norway Mandineresek, ha szívetek lenne ezt a levelet idéznétek inkább, mintsem a gyilkosok apologétáiét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!