Kezdjük az Origónál

2014. június 04. 11:59

Nem kell szeretnünk egymást, de fel kell ismernünk közös érdekeinket, hogy azt és úgy írhassunk, amit a szakmai becsületünk diktál. Sosem késő összefogni, kezdhetnénk akár az Origónál.

2014. június 04. 11:59
Tóth Levente
NOL

„Szolidaritást, erőt, összefogást nem szelektíven és egy napig kell mutatnia ahhoz a magyar sajtónak, hogy meg tudja védeni magát és függetlenségének maradékait.

Nem tudom, hogy Sáling Gergőt a Lázár János szállodaszámláiról szóló cikkek miatt állította-e fel főszerkesztői székéből a kiadó vezetése, vagy ez csak az utolsó volt a konfliktusok sorában. De ha így folytatjuk, előbb-utóbb nem is lesz, akitől ezt megtudhatják az olvasók.

Nem kell szeretnünk egymást, de fel kell ismernünk közös érdekeinket, hogy azt és úgy írhassunk, amit a szakmai becsületünk diktál. Sosem késő összefogni, kezdhetnénk akár az Origónál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2014. június 24. 23:39
Te el is hiszed a saját hülyeségeidet?
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:31
"Sosem késő összefogni" láttuk mi lett a vége de a ti bajotok. Fossatok szabadon.
kispufi
2014. június 16. 13:52
nem ért rá, épp Teller-levelet írt a szakmai becsületesek körében.
Ouroboros
2014. június 11. 23:03
Helyes. Remélem, sokáig fogod még hallani, amíg a bűnrészességeddel létesült rezsim le nem húzatik a történelem vécécsészéjén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!