Rettegés a rendtől

2014. április 19. 10:12

Talán az MSZP sem rettegne annyira a rendtől, ha belegondolna abba, hogy a rend polgári definíciója szempontjából vizsgálva a Jobbik kifejezetten az általános rend ellen uszító párt.

2014. április 19. 10:12
Vancat
No emisszió

„Mert ha tisztában lennénk azzal, mit is takar a rend kifejezés, mindenki pontosan látná és értené, hogy például a Jobbik és a Gárda miért nem lehet rendpárti, legfeljebb egy zavaros, homofób társaság. A rendnek ugyanis éppen az a lényege, hogy nevéből adódóan nem lehet szelektív, nemcsak a rendetlenség egy részére, egy fajtájára csap le, hanem általában a káoszra.

A rend azt jelenti, hogy nem szelektálunk a különböző kisebb és nagyobb rendetlenségek között, hanem egységesen rendet vágunk a káosz minden egyes területén.

Talán az MSZP sem rettegne annyira a rendtől, ha belegondolna abba, hogy a rend polgári definíciója szempontjából vizsgálva a Jobbik kifejezetten az általános rend ellen uszító párt: hiszen szinte heti rendszerességgel követelik például, hogy a rendőrök ne büntessék olyan szigorúan a gyorshajtó »magyarokat«. Azokat a közúti agresszorokat, akik évente többször annyi ártatlan, vétlen ember életét oltják ki, mint az idős embereket kifosztó rablógyilkosok.

Nem félne az MSZP sem a rendtől, ha tudná, hogy rend nélkül nincsen tisztaság, és ha megkérdeznék az embereket, mi zavarja őket, a többség feltétlenül megemlítené az eldobált csikkeket, a szemetes utcákat, tereket, parkokat, erdőket. Ahol rend van, ott szigorúan büntetik - és meg is büntetik - a szemetelőt, a gyorshajtót, a TB-csalót, az állatkínzót és persze korántsem mellesleg a rablógyilkost is.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. április 19. 19:11
"Jobbik kifejezetten az általános rend ellen uszító párt." Ha a rend alatt a cionfasizmust érted, igazad van. A Jobbik az életet igenlő párt. Hagyománya töb százezer éves, s ilyen balfasz hazugságokkal, mint amit összehordassz nem lehet lerombolni.
wallenberg8805
2014. április 19. 13:54
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * A homofóbia eszméjét a héber Biblia a Tóra szabályozza, tehát a homofóbia eszméje az zsidó eredetű eszme: http://mek.niif.hu/00100/00161/html/o/3-moz/chap020.html MÓZES HARMADIK KÖNYVE A LÉVITÁK EGYHÁZI SZOLGÁLATÁRÓL 20, 13. "És ha valaki férfival hál, úgy a mint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok." * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
mr.Marcang
2014. április 19. 12:32
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt.” Tanulság: a zsenik "korán halnak".
tango47
2014. április 19. 11:28
A rend elhatározás kérdése. Itt nálunk már az is elhangzott magukat értelmiséginek tartó emberektől, hogy a munka megalázó (szemben a segéllyel, ami nem). Előbb az alapfogalmakat kellene tisztázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!