Ki lesz az ország marketingarca?

2014. március 10. 20:09

Tíz évig ült a nyakunkban egy majdnem politikai hulla, akinek sikerült az államfő intézményét a vicc szintjére süllyeszteni.

2014. március 10. 20:09
Molnár Norbert
Új Szó

„Öt évvel ezelőtt Iveta Radičová sokkal komolyabb aspiráns volt, mint most a jobboldalon összejött jelöltek, s Robert Fico sokkal komolyabb jelölt, mint legutóbb Ivan Gašparovič volt. Radičovának mégsem sikerült még megszorongatnia sem Gašparovičot, ami előre vetítheti, hogy idén ki nyeri a második fordulót. Ám az is tény, hogy Radičová politikai jelölt volt, így nem gyűjtötte be a protestszavazatokat, míg a mostani választás második körre esélyes jobboldali jelöltjei valamilyen szinten mind polgári jelöltek, vagyis számíthatnak protestszavazatokra is, még ha nem is sokra. 

égis, ahhoz, hogy ne Fico nyerjen, valamilyen óriási csodának kell történnie. Még a kapanyél csodájánál is nagyobbnak. Az viszont tuti, hogy csak március 29-én dől el, ki lesz az ország feje. De az már most biztos, hogy Szlovákiának lógó helyett logója lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
FabiánA
2014. március 10. 20:22
Felvidéken (hivatalosan Szlovákia) parlamentáris köztársaság van vagyis a legfőbb hatalom a miniszterelnök kezében van akkor meg miért akar Fico elnök lenni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!