Fico, Kiska és a többiek

2014. március 17. 18:10

Valószínűleg a szlovákiai magyarokon fog múlni, ki lesz az állam feje. Elég nagy felelősség ahhoz, hogy bárki is otthon maradjon a második fordulóban.

2014. március 17. 18:10
Molnár Norbert
Új Szó

„A másik győztes az apolitikus politika. Csakhogy nem lehet politizálni politika nélkül. Jobb, ha felkészülünk rá, Kiskából is mindjárt politikus lesz. Vagy elnökként, vagy ellenzékiként, de valahogyan megérkezik a színtérre. Aztán megint várhatjuk a prepolitikus politikust.

Az államfőválasztás második fordulója nagyon szoros lesz, megjósolhatatlan eredménnyel. Semmiképpen se temessük Ficót, képes mobilizálni az utolsó pillanatban is. S noha Kiska mögött felsorakozott szinte az összes jelölt az első fordulóból és az egész jobboldali ellenzék (egyelőre csak az MKP vár), egyáltalán nem biztos, hogy a szavazatszámok összeadódnak, sőt. Kiska voksainak nagy része protestszavazat, s aki már egyszer protestált, nem biztos, hogy másodszor is fog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2014. március 18. 09:41
Kiska nézetei ismeretlenek. Lehet, hogy Marián Kotleba is jobb nála. Molnár a jobboldalt szolgálja, nem a magyarokat.
hakos
2014. március 17. 21:20
Mondjuk lehet hogy Kiska jobban utálja a magyarokat, mint Fico. Ezt még nem tudjuk. De Molnár Norbert mint az Új SZó főszerkesztője tehet e ügyben valamit: készít egy hosszú interjút vele, kényes kérdéseket sem kihagyva, hogy megtudjuk, mi tehet értünk, mint államfő. Mert pusztán azért szavazni rá, hogy nem Fico, ma már kevés. Nehogy már elég legyen a magyarok szavazatainak megnyeréséért annyi, hogy kevésbé utál minket mint a másik.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!