Baloldali csodafegyverek

2014. március 11. 15:48

Nosza, álljunk neki ismét hiány és csökkenő bevételek mellett többet költeni! Hátha most bejön!

2014. március 11. 15:48
bell
Kapitalizmus

E két utolsó pont tulajdonképpen a szokásos kívánságműsor jellegű pártprogramok sorába tartozik. Vegyük át kisiskolásan. A gyermekéhezés a szegénység növekedésének, az pedig gyenge gazdasági teljesítménynek a következménye.

A megelőző hét ígéret pedig mind, egytől egyig, szembe megy azokkal az egyszerű, világos és működőképes tételekkel, amikkel egy gazdaságot fel lehet pörgetni.

Nosza, álljunk neki ismét hiány és csökkenő bevételek mellett többet költeni! Hátha most bejön!

Sok egyéb mellett elvárható lett volna, hogy legalább elméleti ígéretként megemlítsék a közjogi romeltakarítást. Mit szól ehhez Bokros Lajos? Az oktatás valódi reformja pedig meg sincs említve, holott enélkül a kulcsfontosságú átalakítás nélkül hosszabb távon is elolvad a remény.

Ennyit szerettem volna mondani a kormány/korszakváltók 8 pontjáról.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2014. március 12. 07:49
"Nosza, álljunk neki ismét hiány és csökkenő bevételek mellett többet költeni! Hátha most bejön!" Ezzel az egy mondattal nagyon egyet értek.
nyugalmazott tanár
2014. március 12. 06:23
"Az oktatás valódi reformja pedig meg sincs említve, holott enélkül a kulcsfontosságú átalakítás nélkül hosszabb távon is elolvad a remény." Nekem nagyon tetszik a felismerés. Olvadjon az a "remény", ami vissza szeretné hozni az ország tönkretételéhez vezető személyeket, módszereket, politikát. Olvadjon, de mielőbb...!!!
Vén Csataló
2014. március 11. 21:14
Ezek sose tudtak mást, mint elvenni attól, aki képes takarékoskodni, és aztán elszórni/elszarni azt, amit elvettek. Ennek a nyomorult, csatornatöltelék fajtának ez a speciális sajátossága. A bolsevikok örökös, gyűlölködő irigységét pont az a tulajdonságuk alapozza meg, hogy képtelenek egyről a kettőre jutni, mert képtelenek GAZDÁLKODNI! Agyilag csak odáig jutnak el, hogy birtokolni akarnak bármi áron, de fogalmuk nincs róla, hogy egy tulajdont hogyan kell értelmesen fialtatni vagy legalább megőrizni. Ezért rohad el minden a kezükben és ezért kell folyamatosan hatalomban lenniük, mert folyamatosan lopniuk kell. Ezeknek soha semmi nem elég, mert minden szarrá és fossá válik a kezükben és elfolyik onnan úgy, hogy nyoma sem marad. 8 éven át betegre lopták magukat de 4 évet se voltak képesek kihúzni a lenyúlt százmilliárdokkal. És ezek a falánk de hülye paraziták akarnak az ország pénzéről döntéseket hozni? Isten ments még egyszer!
Brigadéros
2014. március 11. 21:11
Attis amolyan jó húsban lévő pubi gyerek...nem csoda, ha lelkiismeret furdalása támad az éhező gyerekek miatt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!