Doktortörvényt!

2014. február 06. 07:29

Alapvető érdeke ugyanis a demokráciának, hogy tudjuk, mire számíthatunk vezetőinktől.

2014. február 06. 07:29
Veress Jenő
Népszava

„Ha a baloldal nyer, elsőként, lehetőleg az első napon egy olyan törvényt kell elfogadtatnia, mely szerint az újra kikiáltott Magyar Köztársaság minden közjogi méltóságának kötelező évente közzétennie az egészségi állapotáról szóló jelentést. 

Ez egy független, legalább öttagú, a test és a lélek gyógyításának professzoraiból álló nemzetközi testületnek lehetne a feladata. Alapvető érdeke ugyanis a demokráciának, hogy tudjuk, mire számíthatunk vezetőinktől. Ha az új kormány ezt nem lépi meg, már mehet is, nem sajnálom!

Ha a remélhetőn győztes baloldal hamari megbuktatására készülő Orbán - erre kétharmados »puccstörvénye« is van már - mégis újra hatalomra kerül, meglátjuk, eltörli-e a testi-lelki átvilágítás jogszabályát. Ha eltörli, akkor mindenki - tényleg mindenki! - szedje a cókmókját, mert az beismerő vallomás. Ha meg nem, akkor legfeljebb egy évet kell kihúznunk valahogy.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2014. február 06. 10:03
Ha ezt előzetesen (a poszt betöltésének feltételeként) kellene elvégeztetni akkor maximum arborétumnak használhatnánk az országházat. Lenne ideje megnőni (még) a fáknak is. 100 évig biztos nem zavarná őket képviselő a növekedésükben.
venin
2014. február 06. 08:46
ez a veresjenő ma hülyébb az átlagánál vagy tényleg valami tudatmódosító szert vett be !!
kjkj945
2014. február 06. 08:26
És az Ötök Bandájával kezdik??? Ja azok kivételek!! A kettős mérce alá esnek! ver essen beléd!
briganti
2014. február 06. 08:18
Az agyhalott megszólal - bolsevik sci-fi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!