Köztévés tervek

2014. február 10. 14:15

A mutatóink is kiegyensúlyozottságra vallanak a kormánypárti és ellenzéki szerepeltetések kapcsán. Interjú.

2014. február 10. 14:15
Szabó László Zsolt
mmonline

– Az MTVA-nál miben hozott változást a kinevezése?

– Hosszú távban gondolkodunk, és a stratégia kialakításában én is részt vettem mint vezérigazgató-helyettes. Az az MTVA, amely jelenleg működik, az általunk bevezetett változtatásokkal és az elmúlt hónapok finomhangolásaival igazi közösségi média, amelynek ereje van. Sport- és hírműsoraink némelyike piacvezető, szórakoztató tartalmaink, mint például A dal vagy a Magyarország, szeretlek!, igen népszerű, televíziós arcaink ismertek, rádióműsoraink egy része tematizálja a napot és meghatározza a zenei trendeket. Nyilván voltak apró változások a kinevezésemmel, de ezek zömmel szervezeti változtatások, amelyekből a nagyközönség semmit nem érzékel, hiszen a közösen megfogalmazott célok nagy része már teljesült, és dolgozunk azon, hogy továbbiak is megvalósuljanak.

– Egytől tízig tartó skálán, ahol az egy az elfogult, a tíz pedig az objektív, hová sorolná az MTVA hírműsorait?

– Egyértelműen tízest adnék. A mutatóink is kiegyensúlyozottságra vallanak a kormánypárti és ellenzéki szerepeltetések kapcsán.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2014. február 27. 14:36
Tényleg van ilyen, hogy köztévé?
Antigoné
2014. február 16. 23:33
Ez a tízes azért kiverte nálam a biztosítékot. Bevallom, hízik időnként a májam, amikor pl. a Simon-ügyet ügyesen napirenden tartják, de jóból is megárt a sok, és az MTV-nél néha nem ismerik a mértéket. Senki nem vádolhat balos elfogultsággal, de az tény, hogy a baloldal szinte kizárólag negatív felhanggal szerepel a köztévékben.
Antigoné
2014. február 16. 22:49
Azt írja: respektálja a véleményemet, ennek örülök, és viszont is így van, de csak várja meg, mit fogok még kapni a vadjobbosoktól.
Mr Fabulous
2014. február 16. 22:32
Mármint hízik a májad, hogy a KÖZTÉVÉ ügyesen tematizálja a közügyeket a fidesz érdekében? Gratulálok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!