Illúziók

2014. január 20. 18:10

Nem fog mindent megoldani helyettük a Fidesz, de a baloldali csipet-csapat sem, aki csodákat ígér, az hazudik, aki elhiszi, járjon bábszínházba.

2014. január 20. 18:10
Molnár Norbert
Új Szó

„A választókon kívül már mindenki készülődik, előáll a portékájával. A választónak egyelőre messze még a dátumok, de elvárásai vannak. Többnyire hamisak. Olyan megoldásokat várnak a politikától, amilyenekre az képtelen. Nem azért, mert annyira bénák a politikusok, hanem mert irreálisak az elvárások, ezért teljesíthetetlenek az ígéretek is. De a választónak valamit el kell adni, hát maradnak a lózungok. Nem fog mindent megoldani helyettük a Fidesz, de a baloldali csipet-csapat sem, aki csodákat ígér, az hazudik, aki elhiszi, járjon bábszínházba. Az új szlovák államfő sem fog semmit megoldani egy csapásra.

Az internet kis szlovákiai magyar világa az elmúlt időszakban megtelt olyan véleményekkel, hogy Bárdos Gyula államfőjelöltsége megoldás lehet a szlovákiai magyar problémakörre. Pedig nem. Hamis illúzió bármit is elvárni Bárdostól, és tisztességtelen is vele szemben. Elsősorban, mert nem lesz belőle elnök, másodsorban az elnöki jogkörök másról szólnak. Pavol Hrušovský sem lesz szerintem elnök, de ha valamilyen csoda folytán mégis, és bármennyire is jó fej lenne velünk szemben, a problémáinkat nem tudná megoldani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2014. január 21. 09:12
Csak az ezer km-nél messzebb levő magyarokkal táplál jó kapcsolatokat Orbán csürhéje. Azért, mert oda elutazni jó és mert zsozsót remél a gazdag amerikaiaktól. Persze nem tudja, hogy ők alaposan megnézik, hogy kinek adják a pénzüket. Orbánnak nem, mert az szőrén, szálán eltűnik a simicskák zsebében.
Zokni
2014. január 21. 08:46
"...Nem fog mindent megoldani helyettük a Fidesz, de a baloldali csipet-csapat sem, aki csodákat ígér, az hazudik, aki elhiszi, járjon bábszínházba." - írja. De érdekes ez a mondata, hiszen csodákat CSAK a Fidesz-maffia ígért - és NEM teljesítette őket -, a baloldali csak annyit, hogy eltakarítja Orbánt az útból. Most Ön éppen abban ügyködik, hogy csak ígéret maradjon ez is, és üljön a nyakunkon, amíg a bűnözők e "szent családja" akarata az lesz. Törődjön a maga dolgával.
fakir
2014. január 20. 22:15
Spolupráca, mi?
deerg
2014. január 20. 19:16
Mi koze van a szlovakoknak ahhoz, hogy otthon mi tortenik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!