A rektor úr gyáva

2014. január 21. 09:10

Ha a rektor úr nem tudná, Magyarországon hullámokban folyik és most éppen felerősödőben van a fasizálódás, amelyből az államtitkár minisztériuma sajátosan kiveszi a részét.

2014. január 21. 09:10
Béndek Péter
1000 A Mi Hazánk

Íme Rostoványi úr javított levele, amit ezúton is ajánlok az államtitkár figyelmébe:

»Tisztelt Uram!

Ön olyan ügyben nyilvánított véleményt, amely szigorúan az egyetemi autonómia részét képezi, ezért a véleményét az egyetem kikéri magának. Egyebekben jelezzük, hogy további levelezését címezze a Jogi Osztályunkhoz, amelynek helyettes vezetője szívesen áll rendelkezésére a civilizált világ egyetemi tradícióinak és a jognak egyéb útvesztőiben.

Szívélyes stb.«

Ha a rektor úr nem tudná, Magyarországon hullámokban folyik és most éppen felerősödőben van a fasizálódás, amelyből az államtitkár minisztériuma sajátosan kiveszi a részét, és ez így együtt különös jelentőséget ad a tudomány és az oktatás fellegvárai felett őrködő személyek, így Rostoványi szavainak is. Éppen ezért különösen kár, hogy a szavai ebben az országban jól ismert módon a gyávaság, az alázatoskodás és a hazudozás reflexeit erősítették.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. január 21. 11:50
Ki ez a pöcs?
catalina9
2014. január 21. 11:46
Látom a ballibák bevetik az aktuális csodafegyvert Wass Albertet, Nyirőt és ezen keresztül iparkodnak egy kis felmelegített nácizással próbálkozni. Felesleges, van erre egy jó recept: Major Tamás esetében, aki ugyebár oszlopos tagja a volt a kommunista mozgalomnak és egy sötét tróger volt, aki nyilvános szónoklatokban állt ki Nagy Imréék elítélése mellett, nos ő vele kapcsolatban nem régen így vélekedett valamelyik ballib "hozzáértő" a TV-ben, miután folyamatos fényezés után muszáj volt érinteni a politikai szerepét. " ő nagyszerű színész volt, és a múltjával kapcsolatos fenntartások el fognak kopni, és csak a nagyságára fogunk emlékezni." No és mennyivel nagyobb művész Wass Albert és Nyírő, mint ez a futtatott pojáca...
balbako_
2014. január 21. 11:41
Újabb nácivadász, holoszakértő méghozzá professzionális, mert ebből él.
Autofocus
2014. január 21. 11:15
Esküszöm, reaktort olvastam. Ideje kikapcsolni az elektronikus médiát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!