Bayer Zsolt helyében így nyalnék be

2013. december 20. 12:15

Újra ajvékolnak a balliberális oldal megélhetési rettegői. Bűzös, dohos leheletükkel most épp Horváth András nevét szajkózzák. Bagolyköpet.

2013. december 20. 12:15
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

A rendőrség imponáló gyorsasággal és példamutató keménységgel csapott le egy váratlan házkutatás keretében Horváth Andrásra, az ezerhétszázmilliárdos áfacsalási ügyet feltárni igyekvő egykori NAV-alkalmazottra. Bayer Zsolt helyében így nyalnék be a kormánynak az eset kapcsán:

„Újra ajvékolnak a balliberális oldal megélhetési rettegői. Bűzös, dohos leheletükkel most épp Horváth András nevét szajkózzák. A fináncét, aki hogy-hogy nem, de pont a választás előtt jött elő az 1700 milliárdos csalás bombasztikus vádjával. Bagolyköpet.

Nem voltak képesek elgázolni a bankadót, nem tudják feltartóztatni a rezsicsökkentést, a magyar ember nem rettent meg Brüsszeltől meg a taknyos, pedofil bagolyköpetgyárostól, Cohn-Bendittől. Ők azonban nem adják föl. Küldenek egy ugynevezett belső embert azzal a küldetéssel, hogy bemocskolja a magyar nemzet színét-javát. Pont így csinálták '47-ben is, csak akkor még koncepciós pert is szerveztek azok köré a vádak köré, melyekről minden résztvevő tudta, hogy semmi más, mint bagolyköpet.

Ez viszont már egy másik Magyarország. Itt a rendőrség többé nem ül föl a hamis vádnak, mint valami ostoba balek, épp ellenkezőleg: a hamisan vádlót veszi célba. Ma még csak házkutatás zajlott, de végre joggal bízhatunk abban, hogy a rend őrei holnap már bilincsben viszik el a gazembert. Retteghetnek az Újlipótvárosban, hogy a hamis tanú beköpi-e majd a felbujtóit. Tudják, hogy hiába rohannak akár Brüsszelbe, akár Washingtonba, a hazugságaik megbuknak. Semmit sem érnek. Mind-mind csak bagolyköpet.

Gyurcsány, Bajnai és Mesterházy már az újabb hazugságot készítik elő. Sok van még hátra a választásokig, készüljünk fel, lesz még itt szenzációs leleplezés, műbotrány meg belső informátor, amennyi belefér! Hetente próbálják majd a csillagot is lehazudni az égről, csak hogy megbuktassák az elmúlt 150 év legsikeresebb magyar kormányát. De mi megvonjuk a vállunkat. Nem dőlünk be többet se a 23 millió román, se az 1700 milliárdos adócsalás, se a százmilliárdos stadionépítés hazugságának. Tudjuk már, hogy mindegyik csupán egy-egy újabb bagolyköpet.”

Holnap Deutsch Tamás stílusában próbálom nagyobb határozottságra ösztönözni a rendőri szerveket, a NAV-ot, továbbá a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot Horváth Andrással szemben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. december 21. 05:38
Zsóti erről irjál egy szösszenetet... http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/fizeteskeptelen_a_szegedi_hoszolgaltato/2362676/ 1 milliárdos lyuk a a rezsicsökekntés és egyéb adók miatt...
narmer
2013. december 20. 22:14
Puzsér puncinyaló Róbertka. Én láttam már bagolyt köpni, de az nem hasonlított a Bayer írásaira.
kamasuka
2013. december 20. 16:06
Puzsér leírta mit gondol, de közben úgy, hogy ne kövezzék meg érte, tehát más nevében ki mit mondana.
Agnieszka
2013. december 20. 15:48
Jó lenne, ha Puzsér a hatalmas egója ellenére átlátná, h. a Bayerhez hasonlítva magát olyan, mintha egy kisegér cincogna rá egy elefántra. Bayer nagyon tud írni- ellentétben Puzsérral. Idézhető művei vannak, ha semmit sem csinált volna, mint az 1100 évet Európa közepén-t, akkor is Valaki lenne, de a Háttérkép, a Korrektúra és a Magyar Hírlapos cikkei olyan munkabírásról tanúskodnak, amit sokan ugatnak alulról. Soha nem felejtemm el azt a Magyar Hírlapos cikkét, amelyben Magyar Bálint és Herényi keresik a politikai közös nevezőt, nagyon mulatságos, bár elég erős volt, az érintettek csak abban reménykedhettek, h. a Magyar Hírlap, sajnos, réteglap. Nem találom, h. ha valaki alapító tagja egy szervezetnek, az ugyanakkor a "nyalója" is bír lenni. Nevetséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!