Hajtóvadászat öregekre

2013. december 13. 09:07

Politikai elitünk nem meri felvállalni, hogy működőképessé tegye a nyugdíjrendszert.

2013. december 13. 09:07
bell
Kapitalizmus blog

„Politikai elitünk nem meri felvállalni, hogy működőképessé tegye a nyugdíjrendszert. A lényeg, túlélni a jelent, később meg jöhet a vízözön, addigra ők már megszedték magukat, és a menekülési utakat is előkészítették arra az esetre, ha a magyarok átmennek ukránba, és nem tűrik tovább a hatalom packázásait.

A valódi megoldás persze pofonegyszerű, nem is érdemes itt részletekbe menni. Rengeteg jó szakemberünk van, akik többféle jó megoldást is tudnak mondani. Egy közös mindegyikben: politikailag nem népszerűek. Ennek a feloldása is pofonegyszerű: a képviselő urak egyszer az életben komolyan veszik az esküjüket, létfontosságú témákat nem tesznek politikai csatározások tárgyává, leülnek és megegyeznek az egyik, szakemberek által javasolt megoldásban, és együtt tolják le a békát azoknak a torkán, akiknek a megoldás aktuálisan nem kedvező.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2013. december 13. 13:42
A jó anyukáját minden mocskos politikusnak! Hagyják már békén lélegezni azokat, akik sem kommunisták, sem szélhámosok, sem kurvák nem voltak a háború után, hanem verejtékkel, szegénységben megszerezték azt az állami vagyont (elvették tőlük a sajátjukat), amit a büdös bagázs eltapsolt. Most meg tűrik, hogy a provokátoraik nyuggerezzenek, úgy bánnak az idős emberekkel, mint akik útban vannak. A kommunista nem változik, csak gazdagszik, mindig más bőrén.
hátakkor
2013. december 13. 13:32
A nyugdíjrendszer tökéletesen működőképes.
KannibálTatárÚr
2013. december 13. 11:06
..."együtt tolják le a békát azoknak a torkán, akiknek a megoldás aktuálisan nem kedvező.” A paraziták támadnak. A rendszerváltáskor beleültek (és eladták) a szoci alatt kiépített ipart. Munka nélkül mérhetetlen jövedelemhez jutottak. Megszokták a munka nélkül szerzett jövedelmeket. Mára az eladható vagyon elfogyott. Az élősködők azonban továbbra sem akarnak dolgozni. Új forrás után kutattak és megtalálták a nyugdíjasokat. Ezeknek az államnak befizetett pénzére vetettek szemet. Hogy ne kelljen dolgozniok. Lenne, persze megoldás, ha ezek a paraziták elkezdenének dolgozni. Ez azonban az ő számukra elképzelhetetlen jogtiprás. A békát a ti torkotokon kellene lenyomni: sztálini módszerekkel kényszermunkára vinni benneteket. Még egy megjegyzés: A nyugdíjasok a saját államnak adott pénzüket kapják VISSZA az államtól. Ha ezt el akarjátok venni, az ugyanaz, mintha bemennétek a bankba és MÁSOK pénzét vennétek ki, mert nektek derogál a munka. Ha az is elfogy, elvennétek mindenki MAGÁNVAGYONÁT, hogy ne kelljen dolgoznotok. Ma a nyugdíjasok pénzét, azután a bankbetéteket, majd mindenki magánvagyonát élnétek fel. Szeretitek kritizálni a a szocit, az államosítást. Akkor az államosított javakat nem egyének élősködésére használták fel, hanem közössé tették. Ti sokkal rosszabbak vagytok, mert saját munkakerülésetekre akarjátok mások vagyonát felhasználni. FUJ, ÉLŐSKÖDŐK !!!!!
ballada
2013. december 13. 10:44
Bajnai már beígérte a Hajtóvadászat öregekre a 20% nyugdij csökkentéssel sőt fájni fog elmondása szerint ,nyugdijasok mire ismét hozzá szoknának az mszp által igért nyomorhoz a jobb létet nem élik meg ,cigány lova is mire leszokott az evésről akkora megdöglött,na nyugdijasok is járnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!