2018

2013. november 18. 08:29

Ha így marad, akkor inkább fát ültetek a kertben azon az áprilisi vasárnapon. Abból legalább lehet valami. Ebből így nem.

2013. november 18. 08:29
Tóth Levente
NOL

„Mintha Orbán Viktor már eleve meg volna verve, és csak azért folyna az ellenzéki tülekedés, hogy a négyharmados győzelem után ki vonuljon át elsőként a vörös szegfűkkel ékesített diadalkapun. Pedig nem ettől van egy lépésre az ellenzék, hanem a szakadéktól. Ha már a saját öltözőjükben leverik egymást, akkor a ringben nem koki lesz meg saller, hanem K. O.

Orbánnak nem Gyurcsány a lottóötös, hanem ez az egész. Azt érezheti, amit 2010-ben: csak elszúrni tudja. Nem kell csinálnia semmit a győzelemért. Az ellenzék nem vele harcol, hanem önmagával, és a jelenlegi állapotában maximum a hívők látják benne a kormányzóerőt. Ahhoz sokkal több kell. Például valami választási programszerűség. Legalább a szokás kedvéért.

Valaki majd beviszi videón? Vagy marad az »Orbánnak mennie kell«? Látni szeretném, mit akarnak tenni az országgal. Ha tudják, mondják el. Ha viszont csak ennyit tudnak, jobb, ha most nem győznek. Nekem van két x-em áprilisban, és jóérzéssel szeretném odaadni valakinek. Vagy én is várjam meg vele 2018-at?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatianegra
2013. november 18. 11:40
a faültetés teljesen ok!
szalámis hegedű
2013. november 18. 11:10
Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke Budapest, Kossuth tér 1-3 Tisztelt Miniszterelnök Úr! Alulírott egyszerű magyar emberek közös levelünkben szeretnénk Tisztelt Miniszterelnök Urat arról tájékoztatni, mennyire mélyen hatott mindnyájunkra – és nem csak e levél aláíróira, hanem feltehetőleg minden magyar emberre – Miniszterelnök Úr minapi nyilatkozata, melyben Tisztelt Miniszterelnök Úr azt mondotta, hogy – idézzük – „Válság idején kell felszívni magunkat, és az emberek nagy részének támogatásával nekünk ez sikerült, … az országot is sújtó gazdasági nehézségek ellenére az elmúlt három évben”. Tisztelt Miniszterelnök Úr, köszönjük! Sánta János, trafikos Szabó Szőke Ferenc, biztonsági őr Kovács Ákos, szignálkészítő vállalkozó Mészáros Lőrinc, gázszerelő Mészáros Lőrincné, földművelő Habony Árpád, műbútorasztalos Baldauf László, szatócs-kiskereskedő Simicska Lajos, fémszerkezet-gyártó Jáksó László, marslakó Vitézy Dávid, rokon
IgazságosIzomViktor.
2013. november 18. 10:27
Na azért nem ennyire elszomorító a helyzet.Egyrészt ha lesz egy széles baloldali összefogás akkor közel azonos szint lesz a fidesszel.Másrészt meg a nagyon nagy számú bizonytalan dönti el majd a választásokat.Másrészt:Ha Orbán 2/3 ának vet csak véget a baloldal,az is nagy eredmény lesz,márpedig azt nyugodtan lehet mondani,hogy az meglesz.Tehát ha nem is győz a baloldal jövőre meglesznek a fékek és ellensúlyok.Ezek a dolgok szépen beszabályozzák magukat,és ez így helyes. Mellesleg megjegyzem hogy elszomorító a magyar politikai élet,mindkét oldalon!
hátakkor
2013. november 18. 10:06
"Látni szeretném, mit akarnak tenni az országgal" Azt nem lehet tudni, csak sejteni. Azt lehet tudni mit TETTEK az országgal.. Leventének ez kevés?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!