A közmédiának lassan zsibbad a nyelve

2013. november 14. 21:47

Legalább a látszatra ügyeljenek, és ne nyilvánvaló kampányt folytassanak a kormánypárt oldalán, mert attól elfog a hányinger.

2013. november 14. 21:47
sixx
comment:com

„Amit most csinálnak, az ellentmond a józan észnek és a szakma követelményeinek. Az eredetileg hétfő este sugárzott, három perces szegmenst a ma reggeli Híradóban már sikerült négy perc hosszúságúra feltornázni (hírműsorban nem szokás ilyen hosszú riportokat leadni), a fájni fog olyan mantraként szól benne, mint egy kampányüzenet.

Ami, ha a Fidesz fizeti a számlát, tök rendben is lenne, de ez a közszolgálati televízió, könyörgöm. Nem vagyok naiv, nem azt várom el a gumigerincű közmédiától, hogy pártatlan legyen, ahhoz már túl sokat éltem ebben az országban. De azt igen, hogy legalább a látszatra ügyeljenek, és ne nyilvánvaló kampányt folytassanak a kormánypárt oldalán, mert attól elfog a hányinger.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoros
2017. március 17. 10:22
Mily szép lenne, ha csak klubrádió és atv lenne!
Hapci
2014. január 12. 00:37
A (köz)rádióban négy perc alatt körülbelül ötvenkétszer mondták el, hogy fájni fog. Azt hittem, valami gyógyászati műsor megy...
balbako_
2014. január 07. 13:23
Ilyen a média amióta a világ világ. A botrányok vonzzák és azt a baloldal szolgáltatja. És azok az esetek amelyek a világból kirínak. Ilyesmi a GDP eredmény, a 70.es éveket idéző infláció, a hazánkban soha sem tapasztalt 2,5%-os hitel stb.
kamasuka
2013. december 13. 20:19
Hányd ki magad, hátha kijön egy régen lenyelt veres csillagod is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!