And the winner is…

2013. november 25. 18:05

Slota csörgősipkás bohóc a fasiszta szlovák államból visszamaradt szkinhed mellett.

2013. november 25. 18:05
Molnár Norbert
Új Szó

„Főleg protesztszavazatok juttattak megyeelnöki tisztségbe egy bőrfejűt. Egy embert, akinek semmire nincsenek megoldási javaslatai. Nincs programja. Ugyan demokratikus választásokon nyert, de a demokráciát elutasítja. Eszközei pusztán a nyers erőszak és a megfélemlítés, ezekkel operál. Egyetlen programpontja a romakérdés, de arra sincs megoldása.

Mindenki, aki tiltakozásképpen Kotlebára szavazott, arra gondoljon, hogy ő lesz a következő a sorban, akivel szemben majd az erejét fitogtatja a szélsőjobb vezére: vagy azért mert magyar, vagy mert görbe a lába, bármiért… Slota csörgősipkás bohóc a fasiszta szlovák államból visszamaradt szkinhed mellett.

De nem kell belehalni ebbe a győzelembe. A legjobbkor jött a figyelmeztetés, bár jöhetett volna korábban is. A standard politikai pártok négy évben gondolkodnak, se többen, se kevesebben. Éppen ezért nem fogtak eddig hozzá az ország két legégetőbb problémája, az oktatásügy és a romaproblematika megoldásához, mert politikusi szemmel nézve mindkettő fényévekig tart. Ha a standard pártok nem találnak nagyon gyorsan közös megoldást a legszegényebb rétegek megsegítésére, és ezzel nem húzzák ki a talajt az olcsó és primitív megoldásokat szorgalmazók lába alól, Kotlebáék a parlamentbe is bemasíroznak. Nem kell messzire menni, a Jobbik hasonló karriert futott be.

Ezért még jól is jöhet a bőrfejűek apró sikere. Még ha kellemetlen is. De ha a klasszikus pártok elkezdik egymás nyakába önteni az ürüléket, egymásra mutogatni, hogy ki tehet erről, a bőrfejűek nem állnak meg Besztercebánya megye határainál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
almafa
2013. november 25. 23:34
Nem fogtak hozzá a probléma megoldásához? Hülye vagy te fiam! 20 éve csinálják! Igen, ilyen eredménnyel! Ezért szavaztak most már Kotlebára. A többit már ismerjük, most kipróbáljuk ezt.
Akitlosz
2013. november 25. 23:12
Ki ő? Valaki magyar utáló vörös? A fényévekkel nem igazán van képben, ha ennyire ért a politikához is, az nem túl jó hír, hogy mégis cikkeket írhat az Új Szóban.
Száraz furmint
2013. november 25. 22:32
kezdődik beszterce ostroma... szlovákia lényegének megragadásához azért jól jönne most egy mikszáth kálmán. máshoz is...
ormányos csillós
2013. november 25. 22:07
Majd ha te szopsz cigányfaszt, posztoló,akkor te is a "szélsőjobbra" fogsz szavazni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!