A TV2 nem érti a kritikát és nem is szereti

2013. október 09. 11:56

Az ominózus cikkben én csak arra igyekeztem felhívni a TV2 figyelmét, hogy ugyanazokat a celebeket elsütni az őszi műsorrendben, óriási kockázat.

2013. október 09. 11:56
Varga Attila
comment:com

„Nem könnyű úgy dolgozni az egyszeri médiaszakmunkásnak, hogy a tévés piacon jelen lévő tévék közül az egyik a közmondásos hisztispicsa és a homokozóban műanyag traktortól erőszakkal megszabadított óvodás szerelemgyermekének szintjén viselkedik. A Tv2, oppardon, TV2 (ebből is mindig baj van, mármint abból, hogyan írjuk a nevüket, míg például a Viasat konkrétan leszarja, hogy Viasat, Viasat3 vagy Viasat 3 néven jelennek meg egy posztban) az évadindító sajtóeseményükről írt Index-cikk miatt rágott be, és tett indexre (höhö). (…)

Sebaj, megoldjuk a dolgot így is, csak fura, hogy olyan esetekben, amikor a tévé érdekeit is szolgálná a publicitás (amiért egyébként súlyos pénzeket fizetnek másutt), akkor is eljátsszák a vérig sértett tinilányt. Pedig az ominózus cikkben én csak arra igyekeztem felhívni a TV2 figyelmét, hogy ugyanazokat a celebeket elsütni az őszi műsorrendben, óriási kockázat. A nézettséget elnézve lehet nem beszéltem hülyeséget, de mit értek én a lovakhoz. Mennyivel egyszerűbb eldugni a traktort, igaz, Pistike?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
David Karúszó
2014. szeptember 17. 09:34
Ki nézi még ezeket a fos műsorokat?! (Aki nézi, az meg is érdemli.) Én szörnyen díjazom, hogy réges régi magyar filmeket és sorozatokat vett elő a Duna TV, mint most az Őrjárat az égen, ami hétfőnként megy. 1968-69-ben készítették, és igazi csemege, ahogy azokon a seprűnyeleken repülnek igazi, frankó színészek (persze, játszásiból), akik nem attól lettek "valakik", hogy egyszerre rágóztak és fingottak egy valóságshow-ban! A napokban láttam az X-Faktor előzetesét! Mit mondjak? Elképedtem milyen maníros, megjátszós, műanyag az egész. Alföldi a nagy fejével, Tóth Gabi a kappan hangjával és a krumpli orrával. Rémes!
David Karúszó
2014. szeptember 17. 09:34
Ja, hogy az az RTL Klub és nem a TV2?! Egy kutya!
feketemacska
2013. október 12. 17:31
Nem kell félteni a csatornákat,nem kockáztatnak,vigyáznak arra,hogy a havi betevő meglegyen,bármi áron. Műanyag,konzerv műsorokat ontanak,valamely külföldön már kidobott szemeteket sugároznak.Nyilván nincs idejük igényük eredeti tehetségeket kutatni,valamely normálisabb kategóriában. Mert már popénekesből átlag fölött teljesítenek.
Ezért regisztráltam
2013. október 12. 17:01
Ez itt a sixx nevű? mert akkor pont megérdemlik egymást a kertévékkel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!