Időutazás

2013. október 04. 08:51

Az én generációm az értelmetlen korlátok lerombolását akarta, ám most a fura urak a visszaépítésükön dolgoznak. Mint Kaposváron.

2013. október 04. 08:51
Huszti Zoltán
Borsonline

„Az én generációm az értelmetlen korlátok lerombolását akarta, ám most a fura urak a visszaépítésükön dolgoznak. Mint Kaposváron. Ha ez így folytatódik, áll majd a kapuban egy biztonsági őr, és ha egy fiú térdig érő nadrágban érkezik, esetleg rasztahajjal, nem engedi be. Ha egy lány szerinte túl vastagon tette fel az alapozót vagy sötétbordó rúzst kent a szájára, hazazavarja. És mindenki feltartott kézzel fog érkezni, hogy ellenőrizhessék, rendesen vágta-e le a körmét.

Csak ámulok és bámulok. Talán valami bűnbarlang lehetett az egyetemen, amit megelégeltek a vezetők?

Lehet, hogy a női vizsgáztató a vajszínű öltönyben, fekete ingben megjelenő férfi hallgatót inkább egy buliba invitálta, minthogy a szellemi képességét firtassa? A lányok pánt nélküli ruhája esetleg lecsúszott az előadások alatt, és a fiúk figyelme nem az oktatóra, hanem erre koncentrált? Vagy a gyengébb nem olyan rövid szoknyát hordott, ami alól kilátszott a bugyija, ha egyáltalán volt rajta, és ez megakasztotta az előadó gondolatát? Ha ez így volt, akkor minden jogos. De ha nem?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. október 04. 09:35
Ó, istenem! Most mi történt? Szöszi nénivel az élen levetkőztek meztelenre az egyetemisták. Miközben nagy erőkkel keresi a rendőrség a soroksári aljas erőszakolót. Felőlem meztelenül is lehet órát tartani, kit érdekel. De!! Azon sem fogok sokat sírni, ha a meztelenek közül megkíván valaki valakit. Az már sokkal inkább idegesít, hogy a tetves gyilkosok a családanyák közül "válogatnak", miközben a demokrata hölgyek/urak játsszák az agyukat a külföldi sajtó felé, ahol a szobordöntögetés alap fortélya szerint Orbánnak szobra volt Magyarországon. Olyan ez, mint a megélhetési bűnözés. Mari néni zöldségeskertjét nem őrzik a gorillák, ott szabad a garázdálkodás. A villasoron vigyázva van az érték.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!