Ha van egy ilyen belevaló rektor, a határ a csillagos ég!

2013. október 03. 13:39

Nem lehetne ezt a rektor-barmot, mielőtt a dresszkódnál nagyobb kárt nem tesz, gyorsan leváltani? Lécci, lécci, lécci!

2013. október 03. 13:39
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Édes-Drága kaposvári Rektor úr,

a hamar munka sosem jó! Hogyan kerülhette el törődő figyelmét az össze-vissza kinéző egyetemisták és oktatók hajviseletének, a látható, esetleg a nem látható testszőrzetének, szájszagának, láb- és kéz körömhosszának a dresszkódban való szabályozása? Kérem, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, hogy szabad-e ilyen slendrián öltözködési szabályzatot csinálni?

Mert, ugye Rektor úr, még mi mindent lehetne remekül szabályozni! Magasság, hajszín, később a bőrszín, vallás, származás. 

Ha van egy ilyen belevaló rektor, a határ a csillagos ég!

(Nem lehetne ezt a rektor-barmot, mielőtt a dresszkódnál nagyobb kárt nem tesz, gyorsan leváltani? Lécci, lécci, lécci!)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2013. október 03. 18:37
Ne bosszants már fel te is, Tomi! Nincs mit tenni, szabály kell, ha ilyen hülyék az egyetemi polgárok! :)) Hát mér' olyan ökrök, hogy nem tudják, hogyan kell felöltözni az egyetemi rendezvényekre?! Nem normális, hétköznapi és ünnepi viselet a cicimkivan-top, meg a tökömkivan-gatya...
Akvínói akvavit
2013. október 03. 16:16
Deutsch! Meghökkentő, hogy szinte ez az első eset, amikor a nem-tetszés állatságaidra több a lájkolásnál. Holott egy gigantikus barom vagy, aki csak ront a Fidesz imázsán. Én sem helyeslem, amit a rektor előír, de teljes autonómiát élvez minden egyetem ilyen esetekben is. A rektor az egyetem "miniszterelnöke". Pofázz akkor, amikor az általad bevitt primitív Habony süti ki újabb balfaszságát. Ócska szar vagy Deutsch, nem pedig egy konzervatív jobboldal párt odaillő politikusa.
szalámis hegedű
2013. október 03. 15:21
Tompika! Ez a NER elsőszülött barma, mármint rajtad kívül, te barom.
ottapont
2013. október 03. 15:13
Dájcstompi üsd be a gugliba hogy 'university dress code' oszt csudálkozzál, bociszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!