Koppány, a király?

2013. szeptember 03. 15:34

Lázas ecsetvonásokkal bűnbakká festik át az Európai Uniót Magyarországon, hogy ne kelljen számot adni vezetőinknek a saját hibáikról.

2013. szeptember 03. 15:34
Tóth Levente
NOL

„A mézeshetek után volt már elég időnk megtapasztalni az unió árnyoldalait is, így kritikátlan EU-imádattal fölösleges lenne tömni a fejünket. Igen, a centrum államai szabadpiacot csináltak termékeiknek. Igen, innen oldják meg munkaerő-gondjaikat az orvostól a vízvezetékszerelőn át a napszámosig. Igen, ha éppen haragban vagyunk, akkor az élő fába is belekötnek, és mindig találnak valamit, hogy visszatarthassák a támogatási pénzeket. Józanul belegondolva azonban mindezt tudni lehetett előre.

Nem történt semmi meglepő, hacsak a válságot nem számítjuk annak. Ami viszont alkalmat kínált arra, hogy a kudarcokért az uniót lehessen okolni. Nem belegondolva, milyen helyzetbe kerültünk volna az EU nélkül. Lázas ecsetvonásokkal bűnbakká festik át az Európai Uniót Magyarországon, hogy ne kelljen számot adni vezetőinknek a saját hibáikról, és hogy elfedhessék tetteik valódi következményeit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Taxin
2013. szeptember 03. 22:07
Jaj.
Rabonban
2013. szeptember 03. 21:01
Az az EU, amely szó nélkül elnézi a ciános bányászatot Erdélyben, meg a Benes dekrétumokat Szlovákiában, nos az engem akkor sem érdekel, ha vitorlázó repülőgépről szórja fejemre a mannát, ami persze koránt sem jellemző!
flyb
2013. szeptember 03. 19:24
Így igaz! A pénz kell a bűnszervezetnek, az EU már nem kéne? A józan eszű magyarok nagy többsége nem így gondolja. Vissza az ellopott pénzeket a magyar embereknek!
ekezetes
2013. szeptember 03. 17:53
Már a Tóth Levente is lement kutyába. Félelmetesen beteg csapat van a Népszabadságnál (Révész, Tóth Ákos, Kácsor, Pető, Hargitai), tisztelet a kivételnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!