Bírálom a Jobbikot, ügynök vagyok?

2013. szeptember 12. 15:10

Mostanában sok támadást, bírálatot kaptam, mondván mivel kritizálni merem a Jobbikot, ezért mocskos hazaáruló, MSZP-s, fideszes, Moszad-ügynök vagyok.

2013. szeptember 12. 15:10
Horka Sándor
Magyar Hajnal

„Mostanában sok támadást, bírálatot kaptam, mondván mivel kritizálni merem a Jobbikot, ezért mocskos hazaáruló, MSZP-s, fideszes, Moszad-ügynök vagyok.

(...)

Néhány jobbikos teljesen félreérti a nemzet, a haza és a párt fogalmakat. Nekik a cél nem a nemzet megmentése, nem a haza megtartása, hanem a párt vakon és némán, minden kritika nélkül való szolgálata (ismert pszichológiai jelenség az Orbán-hívők köréből, de ki lehet gyógyulni,és sokan már gyógyulnak – a szerk.). Mintha nem a párt lenne a nemzetért, hanem a nemzet lenne a nagy és sérthetetlen, minden szempontból hibátlan és bírálhatatlan pártért.
Pedig minden nemzeti érzelmű radikális embernek a célt a magyar haza, a magyar nemzet megmentése kellene, hogy jelentse. Ez a CÉL és ezért kell mindent megtennünk és elkövetnünk, ezért kell harcolnunk és küzdenünk.

Ebben a harcban pedig csak egy eszköz a Jobbik, amit arra használunk, hogy közelebb kerüljünk a végső célunkhoz, egy szabad, független és erős Magyarország megteremtéséhez! A Magyarországon élő kisebbségek helyzetének végleges rendezéséhez, a rend és közbiztonság megteremtéséhez,iparunk és mezőgazdaságunk rendbetételéhez, igaz történelmünk a társadalommal való megismertetéséhez, a demográfiai katasztrófa megfordításához, hazánkat így megerősítve, egy későbbi határ-visszarendezéshez. Persze erről a nagy célról még oldalakon keresztül lehetne írni, de most én inkább az eszközzel foglalkoznék.

(...)

Mindezek után ne csodálkozzunk, hogy egyre többen szállnak le erről a járműről, akkor is, ha még oly kényelmes, bőrüléses, és van benne hifi, wifi, meg légkondi. Hiszen elvileg nem az a célunk, hogy a »Jobbikkal« utazzunk, hanem hogy elérjünk oda ahová indultunk, még akkor is, ha gyalog kell megtennünk az utat, esetleg hóban, vagy tűző napsütésben! Sajnos sokan vannak olyanok is, akik a járműhöz ragaszkodnak, tartson az bárhová és már azt is elfelejtették, hogy hol van a cél ahová indultak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pimepime
2013. szeptember 13. 09:10
Figyelmesen szoktam olvasni az efféle alternatív megnyilvánulásokat, mert tényleg hiszem, kellenek az önreflexiók. A szerző egy vezérfonalra (nemzeti radikalizmus autópályája) fel is fűzte a gondolatsort, ami egy elvont hasonlatdömping. Pont ez a bajom az efféle széljobbról jövő kritikákkal ("mindig jobbra kell tartani"), hogy arra felé meg a leállósáv és az árok van, másrészt azt nem látom konkrétan, miben tért el az eredeti programhoz képest a Jobbik? Konkrétumokat kérek végre, arról lehet vitatkozni, de ilyen szóvirágokkal nem lehet kezdeni semmit!
Ouroboros
2013. szeptember 12. 23:13
Hajrá, hajrá, én 4,9%-ot kívánok nektek :DDDDD
Toledo
2013. szeptember 12. 21:19
Nem vagy ügynök, egyszerűen csak hülyék vagytok.- Hagyjátok ezt abba! A JOBBIK az egyetlen nemzeti párt, sokunknak az utolsó remény, hogy még megmenthető ez az ország.Igen bomlasztotok! Amit műveltek,-kicsinyes okokból-az az ellenségeink malmára hajtja a vizet.Térjetek észhez!
narancsos-kaméleon
2013. szeptember 12. 19:59
"Bírálom a Jobbikot, ügynök vagyok?" Nem ügynök vagy hanem, meggondolatlan! A belső vitákat az úriember, családon belül beszéli meg, és próbálja orvosolni. És, nem ad magaslabdát az ellenséges csahosoknak. Mert ezek, mindenre ráharapnak, ami kapórajön nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!