Teljes bukás, vagy egyezzünk ki döntetlenben?

2013. augusztus 22. 14:50

Ezzel bele is tenyereltünk a baloldal legégetőbb problémájába: az égvilágon semmi mondanivalója nincs azon választók számára, akiknek szavazatait szeretné megszerezni.

2013. augusztus 22. 14:50
bell
Kapitalizmus blog

Ezzel bele is tenyereltünk a baloldal legégetőbb problémájába: az égvilágon semmi mondanivalója nincs azon választók számára, akiknek szavazatait szeretné megszerezni.

Nézzük sorban a kedvenc baloldali témákat:

Államosítás: Fidesz által lenyúlva

Bankok szívatása: Fidesz által lenyúlva

Multik szívatása és fikázása: Fidesz által lenyúlva

Antikapitalista lózungok: Fidesz által lenyúlva

Piacellenesség: Fidesz által lenyúlva

IMF/Világbank-ellenesség: Fidesz által lenyúlva

Mindennek a központi irányítása: Fidesz által lenyúlva

Mi maradt? Nem sok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. augusztus 22. 18:34
jó buli lesz, nem fog fájni
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 22. 17:55
Mondanivalójuk van,csak egyelőre elég demagóg.Annyi csodás igéretük van,hogy ha az mind megvalósul,meseországgá válunk.Főleg az mszp vezet ebben.Én arra lennék kíváncsi hogy miből és hogyan kívánnák mindazt megvalósítani.
citizen queen
2013. augusztus 22. 17:18
Jó cikk, olvassátok el teljesen. "Tehát baloldali szabadság alatt egy megcsonkított szabadságot, főleg a piacmumustól mentesített szabadságot kell érteni. Ugyanilyen csonkolt a balos igazság és szolidaritás is, hiszen milyen igazság az, ahol a hatalom erővel kifosztja a polgár javait, hogy abból a hatalom haszonlesőit hizlalja és mások szavazatait vásárolja meg? És milyen szolidaritás az, amit erővel kényszerítenek az értéket előállító polgárra? Az nem szolidaritás, hanem a kifosztás ürügye." Mindig mondom, hogy a baloldal a másoktól lenyúlt cuccok osztogatásában erős.
kjkj945
2013. augusztus 22. 16:10
"3. Az alapjövedelem ígéretének a lebegtetése. Érezve, hogy ezzel nagyon meg lehet fázni, konkrétan csőd kockázata nélkül megvalósíthatatlan, nem merik ígéret szintjére sem emelni." Amit az offshore-ba kisíbolt zséből fedeznek???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!