Mi és ők

2013. július 06. 14:11

Az unió nem a fogát összeszorítva és vereségként megélve vett minket le a listáról.

2013. július 06. 14:11
Tamás Ervin
NOL

„Sikerült! Magyarország győzött! Jó érzés látni a büszkeséget, amellyel a kormány egész oldalas hirdetésben teszi mindezt közhírré. Nem kéne persze ezt úgy beállítani, mintha az unió ellenében történt volna, amely a kormány olvasatában »kénytelen megszüntetni« Magyarország ellen a 2004 óta tartó (helyesen írva) túlzottdeficit-eljárást – mivel itt kőkemény számokról van szó.

Az unió nem a fogát összeszorítva és vereségként megélve vett minket le a listáról, egyébként pedig 2004 óta jóval több pénzt adott, mint amennyit befizettünk. Igen, annyit, amennyi járt. Az ominózus hirdetésnek azonban nem pusztán az a feladata, hogy a szabadságharc fontos fejezetének eredményes lezárásáról tudósítson, hanem hogy éreztesse: vagyunk mi, és vannak ők. Már rég nem jut eszünkbe együtt örülni az unióval. Holott ez lehetne közös ünnep is. Kénytelenek voltunk mi valamennyien, együtt megcsinálni, annyi csomaggal, amennyibe egy málhás öszvér belerokkanna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ászok
2013. július 07. 12:01
Egy nagynak a részei vagyunk és felvételünket azért kértük mert azonos értékek mentén azonos szabályrendszer alapján képzeltük el jövőnket ami az anyagiakon messze túlmutatóak. Ezen értékek egyetemesek melyeket a civilizált világ megkérdőjelezhetetlen örök érvényű jogokként határoz meg mint az Emberi Jogok Európai Egyezménye vagy az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata. Ezen jogok felülírása senki számára nem lehetséges még akkor sem ha OV hívják. Az önmagában téveszme és egyben politikai dilettantizmus ha ha valaki zsarolással, különböző politikai praktikákkal éket kíván verni pártcsaládok alkotta EP. és más szervezeteinek képviselői közé.
antioxi
2013. július 07. 07:26
Nanionalizmus contra (globalista-bolsevik) internacionalizmus ez. Jó lenne, ha a (magyar, lengyel, stb) nacionaliizmus jól jönne ki a viaskodásból, de nem vagyok optimista. Hatalmas erők működnek ellenünk ill. a globalista világkormány érdekében, de hátha csoda történik javunkra ezegyszer.
atila68
2013. július 07. 00:38
Belgium, Németország, Csehország, Románia. Jó volt veled beszélgetni.
szabadhajdu
2013. július 06. 19:12
Az uniós cégek jóval több pénzt vittek ki az országból, mint amit befektettek. Még az érkező uniós pénzekkel is jelentős deficitet mutet a mérleg. Ezek a tamásfélék arra vannak tartva, hogy ezt sikerként adják el a népnek. Ezek a tamásfélék mocskos galád emberek, mint a többi haladó baloldali térfél minden egyes tagja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!