Felvi.hu belépett a 21. századba

2013. július 21. 12:40

Nem túlzás, a Felvi alkalmazás milliószor jobban használható a honlapnál.

2013. július 21. 12:40
Sörősz
Átlátszó oktatás

„Nem túlzás, a Felvi alkalmazás milliószor jobban használható a honlapnál. Nem kell kétszer is külön kódokkal vesződnünk, ha látni akarjuk dokumentumainkat. Igazából nem csináltak mást, mint a felvi.hu – a jelentkező szempontjából - hasznos oldalait egymás mellé pakolták, egy mini alkalmazásba. Szó szerint mini, ugyanis mindössze 753k helyet foglal. Összehasonlításként, a valószínűleg sokak által használt Foursquare már túllépett a 9 MB-n is az Androidos készülékeken.

De ami miatt igazán megéri letölteni az az, hogy itt minden keresgélés nélkül láthatják már a mesterképzésre jelentkezők a pontjaikat. Az alkalmazás aduásza pedig a ponthatárkereső, amiben az a pláne, hogy ha kijelölted az általad megpályázott szakot, akkor azt megőrzi és a ponthatárhúzás éjszakáján két kattintással tudod csekkolni, hogy a határ felett vagy-e.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. július 21. 15:52
Jó hír, érdekes info.
drkovax
2013. július 21. 15:22
"Ha olyan programot írsz, amit hülyék is használni tudnak, előbb-utóbb csak ők fogják használni." (Murphy)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!