Impressziók a Pride-ról

2013. július 07. 17:41

A közhangulat egyre inkább tarthatatlannak találja a szegregált elkordonozottságot.

2013. július 07. 17:41
Kopiás Attila Steve
KA_Steve

„- Maga a pride rohadt jó volt, éljen minden first-timer, aki kijött, éljenek a cégek.

 - Szervezettség terén viszont tán most volt(unk) a legszétesettebbek ever. Túl kevés önkéntes, akikre ráfért volna némileg erősebb kiképzés, elhúzódó programok és a szokásosnál is nagyobb fejetlenség. 

 - Vicces és fura, hogy most aztán tényleg nincs hol elfogulatlan beszámolót olvasni. A királyi és fideszes médiaoldal arra fókuszál, hogy Bajnai látott egy alsónadrágot, a liberális portálok meg ugye egy olyan eseményről számolnak be, amin ők is résztvettek. Valszeg ennek is köszönhető, hogy ez utóbbiakban minden eddiginél jobb sajtója van a vonulásnak.

 - A BKK weblapjának nem lehet hinni atéren, hogy melyik járat jár, és hol áll meg (sejthettem volna). 

 - Egyszer jusztis szervezek egy rock-blues kamiont a pridera, legyen valami alternatíva ladygaga mellett…

 - A résztvevők nagy része továbbra is heteró, de most már sokkal kisebb a 2008 után szolidarizálódó mozgalmi kör aránya, sokkal nagyobb az átlagpolgárok mennyisége, akik egyszerűen azért vannak itt, mert ők maguk egy olyan országban éreznék jól magukat, ahol ez a normális.

 - Demó után láttunk egy troll méretű ellentüntetőt. Némileg görnyedten is kb 230 centi lehetett (nem, most nem túlzok) és széltében is egy hegyomlásra emlékeztetett. Nyilván valami genetikai rendellenességtől szenved, és lehet, hogy egyébként a legjámborabb ember, aki csak rossz társaságba keveredett (ne ítéljünk külső alapján), de azért visszaadhatatlan érzés volt őt pont a kordont elhagyva látni.

 - Szokás szerint nem találtam magamról emlékbe eltehető fotót, szóval ha valaki talál egyet (sárga kukásmellény, napszemüveg, fekete ruha), szóljon pls. 

 - A headsetes walkietalkie egyáltalán nem olyan jó ötlet, mint ahogy azt az egyszeri aktivista gondolná. Viccesnek vicces, hogy állandóan rendőrnek nézik az embert, de egyrészt a te oldaladon is hangos zene van, aki belebeszél amögött is, szóval semmit nem hallasz belőle, másrészt folyamatosan megy a fejedben emberek téged nem érintő kommunikációja, és egyszerre kellene erre fókuszálnod, hogy elkapd, ha a saját neved hallod nagy ritkán, miközben persze állandóan figyelned kell a tömegre és kommunikálni személyesen a körülötted állókkal. 

 - A közhangulat egyre inkább tarthatatlannak találja a szegregált elkordonozottságot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dicey
2013. július 08. 10:38
Pitbullország. Pitbullemberekkel.
fofo
2013. július 08. 10:09
„- Maga a pride rohadt jó volt, ... sikerült néhány új kapcsolatot kötni, többen megadták a telefonszámukat is. Olyan izgi volt. A nyitó nap is nagyon jó volt. Állva(az enyém legalábbis felállt?) tapsoltunk a fiuka remek produkciójának. Olyan cuki volt. Most, hogy Robikát elzavarták a színházból a rohadt nácik, ez nyújtott egy kis kielégülést, ez jelenti számomra a szinvonalas cooltúrát. No meg a pride!
I.Preskin
2013. július 08. 08:27
Legyen má' vége ennek a buziovircsaftnak! Iziprájder ecséim !
atila68
2013. július 08. 08:01
"sárga kukásmellény, napszemüveg, fekete ruha" A szerző közmunkásnak álcázott látens gárdista lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!