Latin betűk

2013. január 22. 07:17

Amikor a prolik hatalomhoz jutnak, mindig arisztokratábbnak akarnak látszani az arisztokratáknál, különösen, ha nemzeti álruhában teszik ezt, mint Orbánék.

2013. január 22. 07:17
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„A mostani kormány nem cicózik.

Miközben teljes mellszélességgel kiáll Orbán Viktor barátja mellett, aki történetesen rasszista dührohamban tört ki egy kormány-közeli napilapban, arra is marad energiája, hogy totális gazdasági összeomlásba terelje az országot, és miközben az ámuló nagyközönség csak néz, még arra is van kapacitása, hogy eljátsszon a gondolattal, miszerint kötelező nyelv legyen a latin.

Mert az olyan arisztokratikus. Meg konzervatív. Meg izé.

Amikor a prolik hatalomhoz jutnak, mindig arisztokratábbnak akarnak látszani az arisztokratáknál, különösen, ha nemzeti álruhában teszik ezt, mint Orbánék. Tizennyolc evőeszköz a leveshez, de otthon bicskával eszik a fagylaltot és ostor a távkapcsoló. Mint miskolci proli punk mondom ezt, tehát nyugodtan elhihetik nekem. Latin. (A másik opció a proletár diktatúra, amikor viszont műszálas iskolaköpeny és korpás zakók, néha komolyan nem tudom eldönteni, melyik a szánalmasabb.)

Legyen kötelező a latin, esetleg bevezethetnék a hivatalos nyelvben is a törvények latin megjelenítését a közlönyben, latin nyelvű országgyűlés, mise, oktatás és könyvkiadás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
G.d.Magister
2013. január 22. 13:19
Ha még valakit érdekelnek a tények: http://laudator.blog.hu/2013/01/22/klasszikus_oroksegunk_meg_nehany_gondolat_a_latin_oroksegunk_tantargyrol
CzudarMiska
2013. január 22. 12:29
Igaza van,most látjuk már mi is! Sőt! Még hatalom sem kell,elég a lehetőség is. Itt van például ez a proli: Para-Kovács. A "Kovács" név neki nem jó.Vélhetőleg nagyon "prolis". Így tehát Para-Kovács lett. A másik díszpéldány az alulmúlhatatlan szakember,Magyar Bálint. Őt még Jánosként anyakönyvezték,de a proli lelkének ez a név nem felelt meg.Így vált Bálinttá. Megjegyzem az. ún. roma származásúak köreiben is igen népszerű keresztnevek a Dzsenifer,Rómeó, Mercédesz, Rodrigó,stb.
a púpos
2013. január 22. 12:05
Te barom arcú, a prolik odaát vannak!! Ki építette ki a JB arisztokráciát???
egyeniszurolista
2013. január 22. 11:37
Balliberális nácik listája (folyamatosan frissítve) 6qwasyx Ászok Az igazi sztrovacsek balint60 becike4 bigyomail black and white Blasio23 Carlos> Chopin crapman Črni križ [Kdo Je Ugasnil Luč] CyB Dendrobatidae dönci5 egysegelem ezaz Felebarát G. Pantyelejevics gebasz Gerilla global001 gulubulu HattoryHanzo himitsu HSL huttinger hűvaze impertinent Justicia kiikszellekballibnáci Kim Viktor Szen kartárs kommenter koronaszep Kronikas laci0011 lantose70 lapaj liberálzöld. Líder Máximo Magyaribéla mákos lecsó Mark Bolt micream Midgardsorm négyzetgyök Nemhivo next mindig élni fog nyuggközgazda Oblomov Omega2010 orbán(c) Orrban Viccorr pierre bayle pikkpakk potyka Rettenetes Rike ritt mickley Robin rocsa1971 rogananti Samsa Secnir Senior Shom_Ford_All sky.net SuperBrain székely tarackos Táskás Tóni tatka46 Thor911 Tilikov trabantkombi trallala UrbánPiktorMonnyonLe Viktus Winnetou yetee Yuing
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!