Show a dobozban... és ami mögötte van

2012. november 04. 11:57

Ezért én rá voksolok csütörtök esténként, hisz tudom azt is, hogy megérdemli. Értéket képvisel a mai millió ál-tehetség kutató, reality show, érdektelen film, reklámokkal túltömött műsor mellett.

2012. november 04. 11:57
Katushka
Angeltips

„Egy hete egy különleges napot töltöttem a férjemmel és barátunkkal. A helyszínt az MTVA székháza adta...
Igen, bejutottunk magyarország közszolgálati TV-jéhez! És nem is akárhová, egyenesen a DTK show felvételére. Amolyan különleges bánásmódban részesültünk, benézhettünk a kulisszák mögé, végig kísérhettük a műsor felvételét, találkozhattunk a szereplőkkel, bemehettünk a sminkszobába. Amolyan bónuszként tárlatvezetést kaptunk az épületbe, kezdve a Blue-box szobában, aztán a műsorvágó szobába, készíthettünk saját Híradót és sok érdekességet tudtunk meg...

Ami igazán meglepett, hogy a stúdió milyen hatalmasnak tűnik a TV-ben... érdekes volt látni, hány tucat ember dolgozik egy 50 perces műsoron... Végigkísérve az utolsó percig, a nap végére elismerően nyugtáztuk, nem könnyű 8 órán keresztül forgatni, mosolyogni, aktívnak maradni, kedvesen kérdezni... s közben oldani a fáradtságot a nézőtéren, poénkodni, vagánykodni. Ezt Kriszta mind győzi. Őszintén, felszíneskedés nélkül. Dícséret érte!

Ezért én rá voksolok csütörtök esténként, hisz tudom azt is, hogy megérdemli. Értéket képvisel a mai millió ál-tehetség kutató, reality show, érdektelen film, reklámokkal túltömött műsor mellett. Tegyétek ezt ti is, ha unjátok a kereskedelmi média-nyomást, amit naponta kapunk...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. november 06. 12:12
Mindegy, micsoda, csak show legyen!
narmer
2012. november 05. 10:14
Voksolj rá te lelki szegény, erre a nézhetetlen , unalmas, ócska nagy költséggel megcsinált borzalomra aminek a vezetője CD.Tóth Kriszta egy tökéletesen alkalmatlan , merev , buta p....a, aki szerint amikor meghalt János Pál a Szent Péter téren elszabadult a pokol. Bemondóként bakikirálynő volt, most pedig mesterkélt, mereven erőlködő kidekorált tyúk.Felmondott az Orbán kormány alakulásakor a Tévében, majd nagy pénzért maradt és kapta ezt a műsort.Vajon ki ad neki ezért a fosért 1,5 milliót havonta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!