Különvélemény Lenhardt Balázsról

2012. november 10. 14:29

Az olyan elemek, akik szembemennek a párt hivatalos álláspontjával, az nem hogy hasznára nincs a mozgalomnak, de kimondottan káros és gyengíti azt.

2012. november 10. 14:29
ariskerase
Nemzeti és radikális gondolatok!

„Bennem felvetődött néhány kérdés, amit nem igazán értek Lenhardt Balázzsal kapcsolatban. Az egyik, hogy puhának tartja a Jobbikot, mert a szavaival élve a »Balczó Zoltán-féle« szakpolitikusi irányvonalat képviseli. Ezt nem is igazán nagyon értem! És felteszem a kérdést: mert mit kellene a parlamentben, a törvényhozásban képviselni? Randalírozni kellene és görög tüzeket gyújtani, esetleg mindenkit pofán verni, aki nem velünk ért egyet? Annak sok értelme lenne, hogy az egész ország csak egy csapat utcai huligánnak tartaná a nemzeti oldalt? A parlamentben javaslatokat kell tenni, vitázni és törvényeket kell alkotni. Tudom - és ezt már sokszor elmondtam - ez a széles tömegek számára nagyon unalmas és ne is igazán érdekli. Másik felvetése az volt, hogy nagyon kevés a Jobbik utcai megmozdulása. Ezzel megint csak nem értek egyet. Hiszen csak augusztusban, szeptemberben és októberben számtalan esetben vonult fel a Jobbik többek között Biszku ellen és számtalan Magyar Élet Menetét szervezett - Budapest, Kerecsend, Miskolc, Veszprém, Pécs, Zalaegerszeg és sorolhatnám a nagygyűlésekről nem is beszélve - szerte az országban.

És ha Lenhardt Balázs annyira »nagy« nemzeti radikális, akkor miért tartózkodott azon a bizottsági ülésen, ahol az új fejlesztési minisztert Németh Lászlóné jelöléséről döntött és kardosodott mellette? Vagy legutóbb miért szavazott igennel a Fidesz előzetes választási regisztrációval kapcsolatos törvényjavaslatára? Mert számomra ez sem teljesen világos. És milyen nemzeti radikális, aki az OTP-nél dolgozott komoly beosztásban, majd a gyurcsányista Gazdasági Minisztériumban töltött be pozíciót, amit megint csak nem szeretnék firtatni. Ő 2009-ben került kapcsolatba a Jobbikkal - saját elmondása szerint -, amit 2003-ban alapítottak. A Jobbik őt jelölte képviselőnek, nála sokkal alkalmasabb és régebbi tagokkal szemben, akik közül mára már többen is elhagyták a mozgalmat, pontosan emiatt. Az olyan elemek, akik szembemennek a párt hivatalos álláspontjával, az nem hogy hasznára nincs a mozgalomnak, de kimondottan káros és gyengíti azt. És még valamit, csak úgy a végére, én már akkor elkötelezett nemzeti radikális voltam, amikor Vona Gábor, Lenhardt Balázs, a Jobbik vagy a MIÉP és sok nemzeti szervezet még a fasorban sem volt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pierre bayle
2012. november 10. 22:13
Ma 68 éve halt meg Radnóti Miklós.
huttinger
2012. november 10. 22:01
"""Az olyan elemek, akik szembemennek a párt hivatalos álláspontjával, az nem hogy hasznára nincs a mozgalomnak, de kimondottan káros és gyengíti azt."""" Csípjen már meg valaki. Tuti hogy 2012. van és nem 1970?
Njihovi Zakoni, Naša Življena
2012. november 10. 18:52
Ez van. Szarok vagytok alles zusammen. Méghogy radikális, méghogy nemzeti! Helótaszittyavigécinterracialpornlevistraussharcisapka, körülbelül. Ezek vagytok, fing, legyintés, szalámi. Mentek oda, ahová valók vagytok, mindenki örömére.
Senye Péter
2012. november 10. 17:57
A radikalizmus: roham, előtte és utána hosszú menetelés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!