Azt hittem, kissé merész vagyok

2012. október 17. 08:19

Az imént a több Európa helyett a jobb Európa mellett emeltem szót. Olvasva azonban a híreket, kiderült, nálam sokkal fajsúlyosabbak is hasonlóan fogalmaznak.

2012. október 17. 08:19
Surján László
Facebook

„Azt hittem, kissé merész vagyok, amikor az imént a több Európa helyett a jobb Európa mellett emeltem szót. Olvasva azonban a híreket, kiderült, nálam sokkal fajsúlyosabbak is hasonlóan fogalmaznak.

A német kancellár és a svéd miniszterelnök egyaránt kiemelte, hogy a tervezett bankunió kialakítása során a sebesség helyett a minőségre kell koncentrálni. A közös uniós bankfelügyeletet »inkább jól, mint gyorsan« kell felállítani - mondta Fredrik Reinfeldt, kiforratlannak nevezve az Európai Bizottság javaslatát, amely szerint az új intézménynek januártól kellene működnie.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!