Jobbra húzó Euronews?

2012. október 03. 14:55

Véleményem szerint 2013 tavaszára kapunk az arcunkba egy magyar nyelvű, de európai hírtévét, mely pont jól jön a Fidesznek a választások előtt.

2012. október 03. 14:55
emTomi
emTV

„Ami hét- nyolc évvel ezelőtt együttműködésnek számított a Magyar Televízióval, az most együttműködés az MTVA-val, ami meg tudjuk, hogy politikai témákban szeret aznap regisztrált blogokra hivatkozni, kiretusálni, majd susmusolni, meg szívesen enged teret a kormánypropagandának is.

Emiatt azt gondolom, hogy nagy esély van arra, hogy Michael Peters elnökék az erősen jobbra húzó közmédiával állnak majd le. Persze nem hiszem, hogy lenne más választásuk, már ha elengedhetetlen számukra a »helyi partner«.

A hírTV szintén jobbra, az ATV balra táplál érzelmeket, egy RTL vagy TV2 meg úgy gondolom szóba sem jöhet.

Tehát véleményem szerint 2013 tavaszára kapunk az arcunkba egy magyar nyelvű, de európai hírtévét, mely pont jól jön a Fidesznek a választások előtt. A csatorna hazai változatának ötlete már 2008 nyarán is felmerült.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!