Nagyon jó volt, hogy 79 méter fölött kezdtem

2012. augusztus 06. 07:53

Németh Pálnak, volt nevelőedzőmnek és mesteremnek is sokat köszönhetek, sajnálom hogy nem élte meg ezt az eredményt. Ugyanakkor a fia, Németh Zsolt mellettem van és sokat segít.

2012. augusztus 06. 07:53
Pars Krisztián
MTI

„Nagyon boldog vagyok, egyelőre nehéz felfogni, ami történt. Szeretném megköszönni mindenkinek otthon a szurkolást, köszönöm anyukámnak, apukámnak és a barátnőmnek, aki a nehéz pillanatokban is velem volt. Németh Pálnak, volt nevelőedzőmnek és mesteremnek is sokat köszönhetek, sajnálom hogy nem élte meg ezt az eredményt. Ugyanakkor a fia, Németh Zsolt mellettem van és sokat segít. Fantasztikus volt ebben a stadionban versenyezni. Egy kicsit bennem van, hogy nem dobtam igazán úgy, ahogy szerettem volna. A többiek eredménye nem úgy alakult, ahogyan azt vártuk, kicsi hiányérzet is maradt bennem, hogy nem vittek előre ebben a versenyben. Mindig meg kell érezni egy győzelmet, ez megvolt az Európa-bajnokságon. Most úgy tudtam odaállni, hogy nem kapkodok. Nagyon jó volt, hogy 79 méter fölött kezdtem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2012. augusztus 06. 09:12
Amikor azt a jó nagyot dobta, felmerült bennem, hogy "jaj, csak pisilni tudjon!...". Aztán elégedetten aludtam el, de reggel kicsit izgultam, nehogy kiderüljön valami. Ez az a műfaj, amikor az ember kimegy a mikrofon elé, néhány hálás szót elrebegni, hogy "köszönöm a családomnak, anyámnak, feleségemnek, edzőimnek...", DE még hozzá tehetjük, hogy "...hát az urulógusomnak is..."
Mirmur
2012. augusztus 06. 08:26
Nem lehet tagadni, hoy a sikeres olimpiai szereplés egy nagy pofon a ballibnek. Ők nyilvánvalóan a kudarcban érdekeltek, ez egyenesen következik minden megnyilvánulásukból. Tehát most nagyon szenvednek, hogyan palástolják a magyargyűlöletüket!
tevevanegypupu
2012. augusztus 06. 08:03
Ekkorat dobni..gyalog a vegere erni is faraszto.(:Gratulalok.
Mirmur
2012. augusztus 06. 07:58
Gratula Parsnak. Az egész ballib bandát így kellene kihajítani az országból, csak kicsit messzebbre, mondjuk 3-4000 km-re. S úgy, hogy vissza se jöhessenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!