Bakancstörvény II – nagy leégések

2012. augusztus 29. 19:35

A mi bakancsosaink a hétvégén gondoskodtak a nemzeti kabaréról, arról, hogy az állandóan lógó orrú, sírva vigadó magyarnak legyen oka végre nevetni is.

2012. augusztus 29. 19:35
Gál Mária
Új magyar szó

„Vonakodás nélkül beismerem, hogy a mi gárdánk – nem a jogerősen felszámolt Magyar Gárdára, hanem a jogerősen létező Új Magyar Gárdára gondolok – bizony nem mindennapi, holmi frusztrált szélsőséges fanatikusok gyülekezete. Unikum, igazi magyar védjegy, olyan, mint a magyar narancs – kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk.(...)

A mi bakancsosaink a hétvégén gondoskodtak a nemzeti kabaréról, arról, hogy az állandóan lógó orrú, sírva vigadó magyarnak legyen oka végre nevetni is. És sikerült. Úgy átverték a bíróságot és a terrorelhárítást, hogy öröm volt nézni, művészi szintre emelve ezzel a korábbi kevésbé látványos átverések sorozatát.(...)

Én ugyan nem látom a régi és az új szerelés közötti különbséget, de valószínűleg ez a mellény már nem jobbról balra, hanem balról jobbra gombolódik, hiszen a magyar bírák éles szeme semmi kifogásolnivalót nem talált benne. Mint ahogy abban sem, ahogyan kistestvéreiket létrehozták, természetesen hasonló jogkövető egyesületekként, mint például a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület és társaik, akik aztán igazán nem gárdisták, nekik nem fehér az ingük és fekete a mellényük, ők talpig feketében riogatják Magyarország roma lakosságát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. augusztus 30. 09:48
"Vonakodás nélkül beismerem, hogy a mi gárdánk..." A magyarok gárdája! Az írásodból pedig arra lehet következtetni, hogy te nem oda tartozol.
Csaba Sz
2012. augusztus 29. 23:12
Emlékszel még hogy 2006. októberében melyik egyenruhás csürhe lőtte/verte válogatás nélkül az őket eltartó magyarokat? Menj a jó édes qrva magyargyűlölő @nya'dba! Takarodj haza rettegni, de előbb költözz le egy vidéki brazil faluba hogy megértsd hogy ki az aki félelmet kelt a másik emberben. Majd ha minden nap a "paraszt" rabolja ki, erőszakolja és öli meg a roma nyugdíjast 2 üveg lekvárért vagy 1-2 ezer forintért, akkor kinyithatod a pofád, addig meg kussolj!
Öreg
2012. augusztus 29. 22:02
Az emlegetett bakancsosok, meg a mai ellenük tüntetők is csak arra jók, hogy legyen boszúság.
diotoro10
2012. augusztus 29. 21:47
Szivi Neked csupán annyi a bajod, hogy nem rendez le a egy kigyúrt, kitetovált, kopasz 25 éves jóképű srác úgy, ahogy még az álmaidban sem csináltad...Maradt a pocakos zsíroshajú férjed, aki ráadásul csak háromhetente egyszer néz rád, kb. öt percre.:DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!