Meg kellene alkotni a tökéletes Petőfi rádió-számot

2012. február 15. 15:23

A szöveg pedig természetesen egy béna lúzerről szólna.

2012. február 15. 15:23
Kiss Ádám
smalladam

„Szerintem meg kellene alkotni a tökéletes petőfi rádió számot, ami úgy nézne ki, hogy egy régi, agyonjátszott angol nyelvű klasszikus sláger gagyi r’n’b-s, kicsit ulalás-bossanovás-nőivokálos feldolgozása (fábiánjuli+kozmaorsi), a szövegeiben szűcs krisztián kántálós énekrészei (a végszavak szolidan autotunizálva) váltogatják egymás valamelyik magyar panellakó hiphopbanda érzelmes-lúzer rapbetéteivel, és időnként valahol felsír egy hegedű, egy érzelmes felsőmocsoládi pentaton népdal refrénjét nyúzva.

A szöveg pedig természetesen egy béna lúzerről szólna, aki reménytelenül szerelmes egy edina nevű lányba, és épp megy át az erzsébet hídon, ami alatt elmegy egy hajó, és süt a nap de azért élni jó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bendix
2012. február 16. 07:55
Látod fogtündér már megint hülye vagy!
vahur
2012. február 15. 20:42
Metélt hörcsög foglalkozhatna végre a saját országa dolgaival!
*ufó*
2012. február 15. 19:30
lájkollak tégedet, edina, pedig nem vagy más, mint egy fapina beállva tántorogtál fel a hídra vigyorogtál akár egy vidra egy szárnyas hajó a vizet hasítja hát szerbusz, vizibusz hé, hé, óó, óó, élni milyen yo :)
lavor
2012. február 15. 17:01
Romániában tudják a tutit http://www.youtube.com/watch?v=7YCoSs7b9V8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!