Pacsika

2011. március 24. 07:32

Azt gondoltuk, hogy a szoclib kormány elhantolásával véget ér az ostoba, fűnyíróelvszerű megszorító politika.

2011. március 24. 07:32

„A fejlesztési miniszter jóvoltából töltheti be mind a mai napig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség informatikai elnökhelyettesi posztját Dányi Gábor. Az a személy, aki a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-kormányok alatt hasonló funkciókban végig asszisztálta többek között a dupla áron beszerezni kívánt harmincezer darab digitális tábla botrányát és egy sor kétes célú és főképp kétes költségű informatikai megrendelést. Szintén Fellegi körül forrósodott fel a levegő egy hónappal ezelőtt, amiért egy testre szabott tenderen kétmilliárd forintot ítéltek oda tanácsadásra a Pacsika Ügyvédi Iroda (nem vicc) által vezetett konzorciumnak. (...)

Azt gondoltuk, hogy a szoclib kormány elhantolásával véget ér az íróasztalok mögött kiagyalt, ostoba, fűnyíróelvszerű megszorító politika. Reméltük, ha takarékossági intézkedéseket kell bevezetni (sajnos Gyurcsányék tízezermilliárd forintos adósságdagasztása miatt úgy tűnik, ez elkerülhetetlen), akkor azok elrendelése előtt azért készül majd egy-két vékonyka hatástanulmány. Csupán ha a Pacsikáéknak és a Bajnai-haver vállalkozásának adott milliárdokat visszavonnák, máris meglenne a vízügytől és a zöldfeladatoktól elszedett összeg negyede. Ha Matolcsy kicsit odafigyelne, nyilván találna még hasonló tételeket a minisztériumoknál.

Márpedig nem ártana egy picit jobban figyelni, hiszen ha jól emlékszem, nem volt olyan fejezete a kormányprogramnak, hogy tavaszra térdig fogunk állni a vízben és a dzsuvában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaffogó hebrencs
2011. március 24. 19:21
Ha ugyanez egy év történt volna, már jönnének a kommentek, hogy a zsidrákok tönkre akarják tenni a magyar természetet és el akarják belvízzel akarják kipusztítani a magyart. Fideszes kormány esetén viszont lényegében minden oké ugyanazok szerint.
prosz-tata
2011. március 24. 13:41
Üdv fiuk lányok. No, azt mondta a Rogán, hogy a munkáltatói kerekasztalnál megbeszélte a munkáltatókkal, hogy emelniük KELL a bért. Én munkáltató vagyok, de biztos elkerültük egymást, mert nálam nem járt. Ehelyett majd küldi rám a kommandóját. Hogyan emeljek bért, ha a vevőim nem fizetnek, sorra mennek tönkre. háromgyerekes jólkereső, meg alig van a környezetemben, aki ezzel az adószarral jól járt. 98ban rájuk szavaztam, azt megkaptam a Simicskát. Szerintem simicskákkal most is jól tele van a Focicsapat, megkaptátok őket Ti is,
Pisti, az aragorn
2011. március 24. 10:18
Huth szerintem itt nem a kormányt, hanem Fellegit támadja, biztos Széles akarhatott a konkurenciájának odafricskázni egyet.
Trükkök Százai...
2011. március 24. 09:55
Huth repülni fog...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!