Mars ki!

2010. november 29. 07:34

Mesterházy valósággal összeforrott hallgatóságával: alpári és primitív volt, úgy, ahogyan a helyzethez illett.

2010. november 29. 07:34
„Értem én, hogy Sas Jóska nélkül nincs proletárdiktatúra, de lássuk be: az MSZP nagygyűlése már önmagában kabaré. Amíg Mesterházy Attila C kategóriás bokszolóként zenére vonul be, pacsizik, csókolózik, majd megosztja pehelysúlyú gondolatait az egybegyűltekkel, komolyan nem értekezhetünk a szombati nyugdíjas-találkozóról. És jaj, ott a többi kifakult sztár. Török Zsolt például, aki úgy szerzett országos ismertséget, hogy valaki pofon vágta az éjszakai buszon. Vagy Gyurcsány Ferencet kellene komolyan vennünk, akinek fokozódó szabadidős elfoglaltsága szaporodó szem alatti gödröcskékben manifesztálódik? 

Nem a csasztuskás Sas és a göndör Beregi, hanem ők, a szocialista politikusok a humor nagyágyúi. A nyugdíjasklubok alatti pincékben feltétlenül. 

Persze ha jobban belegondolunk, Sas Jóska meghívása logikus és helyénvaló lépés volt. Kit szállítson a párt a nehéz sorsú maradéknak, tán Andrea Bocellit? Őt egyrészt nem ismerik a veres szépkorúak, másrészt nem is értenék, mert valami idegen nyelven vartyog. Meg aztán a Mikroszkópot se vezette, anyukám, valami rohadt fideszes lesz az, közénk ne gyűjjön. (...)

És az a népharagos, löttyös indulat… Hogy hűha, elveszik a pénzünket a narancsországosok, a fene ette vóna meg az összeset. Maga Mesterházy valósággal összeforrott hallgatóságával: alpári és primitív volt, úgy, ahogyan a helyzethez illett. És haragos vagy műharagos, a lényeg, hogy alaposan kivágta a rezet például a Fidesz »elmebeteg politikájának« felemlegetésével. Nem szívesen lennék most a kormánytagok helyében, mondta megfontoltan Virág elvtárs, és kineveztette Mesterházyt a Vidám Park igazgatójának. Ez kell a dolgozóknak.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2010. november 29. 14:54
Jó cikk. :)
zoldhegyig
2010. november 29. 11:55
Előrebocsátom, szimpátiában nem állhatnék távolabb a cikkben aposztrofált rendezvénytől. Ugyanakkor a kommenteket végigolvasva megdöbbent azok végtelenül személyeskedő, ad hominem "érvelő" és alpári stílusa, hangneme. Gondoljátok, hogy ez a fajta megbélyegző, fellengzős és lekezelő, honfitársaink kisebbik felét kvázi létükben megkérdőjelező fröcsögés vezet bárhová? Ez volna a követendő, polgári mintakép? A társadalmi rétegekre és a nemzet egészére nyitott szemlélet? Komolyan? Szeretném hinni, hogy a nemzeti oldal ennél különb.
magnamater
2010. november 29. 10:48
Zöldikém, ezt szépen megírtad! De máskor a bibliai ügyekbe ne szólj bele: Júdás nem negyven, csak harminc ezüstöt kapott.
röviden
2010. november 29. 10:48
Azért akkora durranás nem volt. Nevetgéltek, versenyt gyűlölködtek egy kicsit, azt' hazamentek. És most köztünk vannak. Tényleg, hogy halad Köreik szervezése?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!