Daróczi Dávid elmondta a megtérők imáját

2010. október 24. 12:26

„Ahhoz előbb ma még alá kell szállni a poklokra. Köszönöm, nektek is áldott ünnepeket!”

2010. október 24. 12:26

„Utoljára nagypénteken válaszolt a húsvéti »Jó feltámadást!« üzenetemre: »Ahhoz előbb ma még alá kell szállni a poklokra. Köszönöm, nektek is áldott ünnepeket!« Csak órák múlva értettem meg tisztán, amikor egy közös barátunk sírva hívott fel: Joci öngyilkos lett, az életéért küzdenek. Gyere azonnal! Nem mehettem, messze voltam, külföldön. Térdre estem és imádkoztam.

Idegenként érkezett, de abban a hosszú pillanatban, amíg csak zokogott és zokogott a vállamon, hirtelen közelivé, baráttá vált. Lelkében átszakadt egy gát, s többé már nem tudott pókerarcú kommunikációs szakember maradni. Ember volt, a maga mélységesen emberi harcaival. Órákon át beszélgettünk - pontosabban inkább csak ő mondta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagykata
2010. október 24. 19:08
megmondom őszintén, nekem mindig nagyon kinos az ilyen eseteket hallani. időt és teret adni azoknak, akik "végre beláttak".. bocsi, de voltak akik a kezdetektől látták. voltak akik sztálingrád után fogták fel, de voltak akik még az utolsó pillanatban is hittek a nagyvezérben. most akkor essek hasra a csalódott szerelmestől??? a mi oldalunkun rengetegen voltak - magamat is beleértve -, akik az első pillanattól látták, tudták a bukást. én "csak" a mélységet és az árat becsültem alá. szerintem azoknak kellene nagyobb teret adni, aki a ketesztrófa méretét is pontosan látták. erről az alakról pedig az csak kellene fennmaradjon, hogy igy jár az aki bedől a nagy sarlatánnak.
jan
2010. október 24. 18:18
Sok ítélkező barom.
soelmo
2010. október 24. 18:18
Ki korpa közé keveredik......Ne csináljunk belőle megtért bárányt! Azzal a kereszténységet sértjük meg. Különben sem hiszem, hogy bármely vallás, beleértve a kereszténységet, ne űzné ki a templomból a kufárokat. Ez a " megbocsátó" kereszténység már csak az államvallássá tett vallásban alakult ki, amikor az egykori kersztényüldözőkből lett bigottan vallásos képmutatókat kellett védenie a meghamisított vallásnak. És ez később is így maradt, óriási tehertételéül a kereszténységnek, mely számára a megtért bűnös értékesebb lett a mindig hű és bűntelen báránynál...
alma555
2010. október 24. 15:43
Ez a Daróczi-téma annyira kínos, hogy szépen csendben inkább el kellene felejtkezni róla...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!