Béla!

2010. szeptember 11. 09:37

Nem gondolom, hogy a Híd korrupt, a hátterében vállakozók állnak, de kezdi elveszíteni a fényét.

2010. szeptember 11. 09:37

„A legutóbbi választáson a Hídra szavaztam. Sok jó okom volt rá. A magyar–szlovák együttműködés híve vagyok, úgy ismerlek benneteket, mint hasznos politikusokat, a jelölőlistátokon az OKS tisztességes emberei is szerepeltek. Ismerem a problémáitokat is, de minden pártnak megvannak a maga bajai. Számítottam rá, hogy a hibák előbb-utóbb felszínre kerülnek, de arra nem, hogy ilyen hamar, arra meg végképp nem, hogy ilyen durvák lesznek. Béla, nem gondolom, hogy a Híd korrupt párt, melynek a hátterében vállakozók állnak. Sohasem gondoltam, hogy az MKP-ban Oszkár irányított téged, ennél te sokkal büszkébb vagy.

Ma sem vélem úgy, hogy a Hídat a háttérből a Transpetrol, a Földalap, sőt a Smer mozgatják, ahogy azt egy bizonyos Dzurinda nevű ember megjegyezte. A Hídról ilyen primitíven egy bizonyos Csáky nevű ember gondolkodik. De valami azt súgja, hogy a Híd kezdi elveszteni a fényét. Egyre kisebb annak az esélye, hogy tisztességes magyar–szlovák párt alakuljon. Túl nagy teret kap a Hídban az az elképzelés, hogy a politika a pozícióhoz és a pénzhez vezető út. Valamint az, hogy a következő választáson nem rád szavazok. Én, a választód, egyet kívánok: Béla, ne hülyéskedj!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WonderCsabo
2010. szeptember 11. 12:59
Ez egy mocsok párt, sajnos úgy tűnik a felvidéki magyarság is olyan birka mint az itthoni.
várúr
2010. szeptember 11. 12:36
Stefan Hríbbel, Bélával (Bélám!) ellentétben nagyon is úgy gondolom, hogy Büszke Béla és pártszerűsége nagyon is korrupt.
várúr
2010. szeptember 11. 12:33
Hogy Bugár a felvidéki magyarság Gyurcsánya, percig sem volt kétséges. Szócsöve, a Magyar Szó előre mosakszik. Előtte a Hidat úgy támogatta-propagálta, mint a Vörös Újság a kommünt. Most próbál előre menekülni, más irányba (Smer?)
Vhailor
2010. szeptember 11. 12:00
Akinek volt egy pici esze, az már az elején megmondta, hogy ennek nem lesz jó vége. A Híd egy részvénytársaságnak indult, és amikor sikert aratott akkor a befektetők várják az osztalékot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!