Bikicsunájgeráppá

2010. május 16. 09:38

Szarka László hírnévre vágyott, amikor a versenyre jelentkezett, hát tessék, megkapta. Önámítás. Kétszeresen is.

2010. május 16. 09:38
„A geráppá sokáig verhetetlennek tűnt, ám a videomegosztó portálok népszerűsége és az interneteléréssel rendelkezők milliós tömege miatt a bikicsunáj gyorsabb: máris van például bikicsunájos pólószett (100 százalék pamut, gépben is mosható), rajongóklub, ilyen-olyan remix, sőt, ha hinni lehet a bulvárlapoknak, akkor Szarka László az első koncertjére készül.

És akkor itt meg is érkeztünk a valódi témához. Hogy a férfi előválogatós videója az online közönség első számú kedvencévé lett, azzal nincsen különösebb probléma: aki kiröhögteti magát, az ne csodálkozzon, ha röhögnek rajta. Ám az baj, ha a jelenség el uhrinbenedekesedik, ilyenkor ugyanis civil áldozatok is elő szoktak fordulni. (...)

Valami ilyesmi küszöbére érkezett Ököritófülpös nevezetessége is (Szarka Lászlót a Wikipédián a település nevezetességei között említik a két református templom mellett). Múlt vasárnap este a Napló hosszú riporttal tisztelte meg, ami biztos belépő a celebvilágba, és nem lennék meglepve, ha valamelyik pénzember fejében máris ott gomolyogna a Bikicsunáj CD ködképe. A magyarázatot is tudom előre: Szarka László hírnévre vágyott, amikor a versenyre jelentkezett, hát tessék, megkapta. Önámítás. Kétszeresen is.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Finta László
2010. május 16. 22:24
Szarka László szánalmas modern Hérosztratosz, aki - ha már korunkban nem égetheti porrá Artemisz templomát - beéri azzal is, ha a "bikicsunáj" révén két percre felfigyel rá a lótuszevők sokasága.
Preskin
2010. május 16. 20:40
Jess ! megaSZARka Laczi is tudja már, hogy hülye celebként is lehet sokat kaszálni. (nem sorolom) A tv2 is vágja, hogy a hülyére vett népeknek méghülyébb alanyok kellenek az önigazoláshoz . Egy a jelszó tartós békasegg alatti szintentartás Evvan teniszkönyököstűl /-)
vizipipa
2010. május 16. 19:29
Azért én megkérdem, hogy mennyi köze van ehhez Szarka Lászlónak és mennyi a (mű)balhét nem a véletlenre bízó telaviv2-nek?
smoller
2010. május 16. 18:57
Talán nem kellene még itt is erről beszélni! Szánalmas!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!