A kórházi kezelést is vállalnák a jó olimpiai szereplésért

2024. május 13. 15:01

A tokiói ezüstérmes Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid úszó komoly döntést hozott Párizs előtt.

2024. május 13. 15:01
RASOVSZKY Kristóf

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

A veszprémiek két kiváló úszója az M4 Sport Úti cél: Párizs 2024 című műsorában jelentette be, mely számokat vállalja az ötkarikás játékokon. Kiderült, hogy Rasovszky Kristóf (képünkön) csak a nyíltvízi versenyben indul a párizsi nyári játékokon, míg Betlehem Dávid medencében (1500 méteren) is rajthoz áll majd.

A Tokióban ezüstérmes, februárban Dohában világbajnok Rasovszky a 10 kilométeres nyíltvízi szám mellett 400, 800 és 1500 méter gyorson is rendelkezik olimpiai szintidővel, de amint azt elmondta, a medencében leginkább csak döntős szereplésben reménykedhetne, ráadásul ha esetleg rosszul szerepelne, az nem lenne jó előjel a Szajnában sorra kerülő küzdelemre, egy jobb eredmény pedig semmi különöset nem jelentene. A 27 éves olimpiai ezüstérmes, kétszeres világbajnok, kétszeres Európa-bajnok elárulta, nagy céljai vannak Párizsban, nem kockáztatna a medencés szerepléssel – írja az MTI.

Ezzel szemben Betlehem Dávid arról beszélt, hogy egy esetleges jó 1500-as szereplés a nyílt vízen extra lökést adhat neki. Ráadásul mindenképpen szeretne legalább egy számot medencében vállalni, mivel tavaly a világkupa-sorozatban a víz rossz minősége miatt nem rendezték meg a párizsi nyíltvízi versenyt, és ez szerinte akár az olimpián is előfordulhat. Abban Rasovszkyval egyetért, hogy 

ha „egy-két hét kórházi kezeléssel járna” a Szajnában való úszás,

 vállalnák a kockázatot egy jó eredmény elérése érdekében.

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­é­­k­­e­­l­­d­ ­­a­­­ ­s­z­­­e­x­­­i­­­ ­­p­u­­­n­c­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Martell 2
2024. május 14. 14:48
Igazi kretének, egy normális ember nem tenne ilyet.
KBA98
2024. május 13. 16:46
Ami azt illeti nem örülök a párizsi olimpiának!! Párizs koszos, a Szajna még koszosabb! Macron tesz a tisztaságra, őt csak a háború és a múmia érdekli! Azt most mondom, hogy ha ezen az olimpián bármelyik versenyzőnk beteg lesz, akkor momentumos kurváknak annyi!
antal-2
2024. május 13. 16:22
Dysenteria a mai antibiotikumrezisztens világban? Egy lepukkadt francia eü.-i rendszerben?... Hajrá! Bojkott? Éljen Ukrajna területi integritása!!! Nyomorékok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!