Ez ám a gesztus! Korábbi diákja vett röplabdapályát a fővárosi intézménynek

2024. április 16. 20:27

A Balassi Bálint Gimnázium strandröplabdapályája megvalósításához négymillió forinttal járult hozzá ifjabb Süllős Gyula.

2024. április 16. 20:27
null

Nyitókép, fotó: metropol.hu

***

Mint azt Farkas György igazgató meséli, „a diákok addig rágták a fülem, míg én Horváth Tamás polgármesterhez fordultam segítségért”.

Az önkormányzat vezetője egyből tudta, kihez kell fordulni. Felvette a kapcsolatot ifjabb Süllős Gyula vállalkozóval (korántsem mellékesen: a Balassi Bálint Gimnázium korábbi tanulójával), akinek a családja a küzdősportok támogatójaként is közismert.

SÜLLŐS Gyula; HORVÁTH Tamás
Megköttetett a megállapodás! A Balassi Gimnázium korábbi tanulója, Süllős Gyula (balra) és Horváth Tamás polgármester kézfogója Fotó: metropol.hu

Az üzletember négymillió forintot adományozott a Kelet-Pesti Tankerületi Központnak, amely révén megvalósulhatott a beruházás. A vállalkozó a Metropolnak elmesélte, „tősgyökeres rákoskeresztúri lakosként ezer szállal kötődöm a XVII. kerülethez. Másrészt nálunk családi hagyomány, hogy visszaadjunk valamit annak a közösségnek, amelytől oly' sokat kaptunk”. 

Farkas György igazgató arra is ígéretet tett: „két percig sem marad üresen a strandröplabdapálya!”

A TELJES CIKKET ITT OLVASHATJA EL!

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­ö­g­­ö­­­s­ ­­l­­á­n­­­y­o­­­k­­­ ­­v­á­­­r­n­a­­­k­­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Akitlosz
2024. április 16. 23:51
Na, még ez az a sport, aminek van értelme. Már persze csak ha bikinis nők űzik. https://www.youtube.com/watch?v=Dif_HBPkj-c
Takagi
2024. április 16. 20:57
Hajrá szuper Rákosmente!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!