Kolozsvári huligánok vertek össze egy sepsiszentgyörgyi szurkolót

2024. február 26. 16:08

„Elfogadhatatlan, hogy ilyen incidens történjen Sepsiszentgyörgyön” – szögezte le a város polgármestere.

2024. február 26. 16:08
null

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád elfogadhatatlannak nevezte a városban vasárnap történteket, amikor a Sepsi OSK és Kolozsvári Universitatea mérkőzése előtt a vendégek összevertek egy focimeccsre tartó sepsiszentgyörgyi szurkolót – írja a Maszol.ro portál.

A polgármester minél hamarabb beazonosítaná a huligánokat és felelősségre vonná őket, ám sem az áldozat, sem a szemtanúk nem jelentették az esetet a hatóságoknak.

„Elfogadhatatlan, hogy ilyen incidens történjen Sepsiszentgyörgyön. Szeretettel és barátsággal várjuk a focicsapatok szurkolóit, de elvárjuk azt is, hogy viselkedjenek civilizáltan, ahogyan a Sepsi OSK szurkolói is teszek, amikor más városba utaznak”

– fogalmazott Antal Árpád.

A sepsiszentgyörgyi mérkőzések biztosítását a csendőrség brassói speciális alakulata végzi, ebben az esetben azonban olyan helyen történt az incidens, ahol nem voltak jelen a csendőrök. A kolozsvári huligánok vélhetően nem a szervezett szurkolói csoporttal érkeztek, hanem saját autóval.

Fotó: MTI/Veres Nándor

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. február 26. 16:22
Esetleg biztosíthatná a TEK is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!