Szoboszlai megetette a szurkolókat – mindenkit „lefőzött” a konyhában (VIDEÓ)

2024. január 19. 10:19

Újabb terepen bizonyított a magyar középpályás.

2024. január 19. 10:19

Egy rövid szünetet követően a Liverpool labdarúgócsapata újra munkába állt, legalábbis a keret nagyobbik része. A kifejezetten hosszú sérültlistán lévő játékosok közül többen is még a rehabilitációjukkal vannak elfoglalva. Többek között a magyar válogatott csapatkapitány, Szoboszlai Dominik is.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, a magyar középpályás még január elsején, a Newcastle elleni bajnokin sérült meg, azóta a felépülésére vagy éppen díjak átvételére koncentrál. Az újévi találkozót követően egyébként Jürgen Klopp a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elismerte, elkéstek Szoboszlai cseréjével. A mindig jól értesült Liverpool Echo szerint a combizomsérüléssel bajlódó magyar sztár visszatérése csak január 24-én, a Fulham elleni Ligakupa-mérkőzésen várható.

Ezt is ajánljuk a témában

Bár a pályára való visszatérésre egyelőre várnia kell, Szoboszlai Dominik addig sem tétlenkedik: Ryan Gravenberchhel és Ibrahima Konatéval ellátogatott a klub egyik szponzorához, ahol megmutatta, mennyire otthonosan mozog a konyhában. Az akció nyertesei természetesen ezúttal is a szurkolók voltak, akik megkóstolhatták az ízletes bageleket.

Fotó: képernyőmentés

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irondome
2024. január 19. 12:57
Nem kell és nem is áll jól ez a celebkedés! Inkább edzzél és focizzál, válj stabil kezdővé a Pool-ban!
Dictator
2024. január 19. 12:09
Napi Szoboszlai felszopás kipipálva.
manitowoc
2024. január 19. 10:43
Ez az a Mandineren (is) folyamatosan "hájpolt" Szoboszlai, akit a magyar újságírók (élükön a nyalonc Szőllősivel és Csisztuval) szégyenletes módon 2020 után 2023-ban is az Év Sportolójának szavaztak meg, semmibe véve egy világbajnok úszót, egy világbajnok vízilabdást (és egy világbajnok párbajtőrözőt). (:-(((((((((((
2024. január 19. 10:38 Szerkesztve
Csináltak, csak sajna a csirkepaprikást pörköltnek nézte. Na, de nem ezért (gasztro tudása miatt) szeretjük Szoboszlait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!