A nyílt utcán rabolták ki Milánóban a Forma-1-es pilótát

2023. szeptember 04. 12:39

Fiatalok beszédbe elegyedtek vele, egyikük pedig rafinált módon megszerezte az óráját.

2023. szeptember 04. 12:39
Carlos Sainz of Ferrari attends a press conference after the F1 Grand Prix of Italy at Autodromo Nazionale Monza on September 3, 2023 in Monza, Italy.

Rablás áldozata lett a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjon harmadik Ferrari-pilóta, Carlos Sainz Jr.

Csapata közlése szerint a 29 éves versenyzőtől Milánóban, a nyílt utcán lopták el luxus karóráját. Vasárnap este éppen elhagyta belvárosi szállodáját, amikor fiatalok beszédbe elegyedtek vele, egyikük pedig valahogy megszerezte az órát.

A tolvajok öröme azonban nem tarthatott sokáig:

a 18 és 20 év közötti három férfit röviddel az eset után Sainz járókelők segítségével elfogta,

a spanyol pilóta pedig visszakapta a drága karórát, amelynek értéke olasz sajtóértesülések szerint 300 ezer euró (115 millió forint).

(MTI)

Nyitókép: BEATA ZAWRZEL / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 28. 16:21
Na és? Tömegével történik meg naponta. Kis Pista óráját is ellopták már. Igaz, az nem ért ennyit. Meg ő nem is híres ember. Az ilyen gazdagok burokban élnek, VIP szektorokban, testőrök, falak mögött, ritkán keverednek a köznéppel, így ritkán is érik őket ilyen bűncselekmények.
Rodolfo
2023. szeptember 04. 13:47
Az olaszoknál ez napi szintű ügy, migrik ide, vagy oda... Lehetnek egyébként echte digók. Mit kell csodálkozni azon, ha valaki egy több százezres karórával villog és ellopják tőle? Örüljön hogy visszakapta, a mezei emberkének nem szerzi vissza a milánói lakosság az ellopott értekeit.
nemecsekerno_007
2023. szeptember 04. 13:35
Klíma-aktivista fiatalok voltak akik így tiltakoztak a környezetszennyező Forma 1 ellen. :)))))))))))))))
survivor
2023. szeptember 04. 13:05
Minek hordott órát /ékszert ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!