Megmutatta kismama pocakját Hosszú Katinka az Instagramon (FOTÓK)

2023. március 22. 09:17

Újabb képet osztott meg magáról az olimpiai bajnok sportolónk.

2023. március 22. 09:17
null

Hosszú Katinka posztjához annyit fűzött hozzá, hogy köszöni a rajongóktól kapott rengeteg gratulációt. Portálunk írta meg elsőnek, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő már az első trimeszteren is túl van,

vélhetően várandóssága negyedik hónapjában jár.

A Hosszú Katinka – Gelencsér Máté házaspár állítólag már azzal is tisztában van, hogy kisfiuk vagy kislányuk születik-e majd. Hírünk megjelenése után egy héttel jelentette be közösségi oldalán Hosszú Katinka, hogy igazak voltak a hírek, valóban gyermeket vár. 

Nyitókép: Instagram

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. március 22. 19:49
Jó egészséget kívánok neki is és a babának is.
KBA98
2023. március 22. 17:18
Nekem 3 gyerekem van és soha nem mutogattam a hasamat sehol, se kicsinek, se nagynak, se szülés közben! Elszállt nagyon, azt a bizonyos nagyjelenetet a papír tépéssel soha nem fogom elfelejteni. Legyen gyereke, épp ideje, de nem szeretem őt!
letsgobrandon
2023. március 22. 13:01
Megint szembeköpték a "férfiakat" akik nem szülhetnek 444
bunko_jobbos
2023. március 22. 13:01
Tudom,hogy aki nem ismeri, annak mindegy a helyesiras, de a kismamapocak az egy szo. Alkalmazzanak mar legalabb egy embert, aki tud helyesen irni! Mar ideje volt egyebkent. Tusuppal sok ido elpazarolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!