Rúgjon gólt az MTK-nak – üzente a DVTK edzője a kisfiúnak, akinek elrontották a szülinapját

2023. március 14. 09:45

Meglepő szavak az ukrán edzőtől.

2023. március 14. 09:45
null

A hétvégén szokatlan jelenetre került sor a hétfői NB2-es bajnokin: az MTK-DVTK meccs második félidejének elején a kezdőrúgást egy születésnapját ünneplő kisfiú, Varga Énok végezhette el. Senkó Zsombor, a vendégek kapusa azonban az ilyenkor megszokottól eltérően a kisfiú két lövését is kivédte.

Bár a fiú ellen csillogtatta tudását, a tétmeccsen négy gólt is kapott a kapus, a végeredmény 4–2 lett az MTK-nak. A mérkőzés után a DVTK edzőjét megkérdezték, mit gondol arról, hogy Senkó elrontotta a Varga Énok születésnapi ajándékát, mire Szerzej Kuznyecov annyit válaszolt: 

rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek!

Nyitókép: Képernyőmentés

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. március 15. 07:34
Az MTK, mint egyesület a hibás. Miért? 1.) Mert a váratlan és példa nélküli esetet SEM A DVTK VEZETŐEDZŐJÉVEL--KUZNYECOV SZERGEJJEL--SEM A DVTK KAPUS SENKÓ ZSOMBORRAL NEM--MONDOM NEM(!!!)--BESZÉLTÉK MEG ELŐRE. 2.) De! Ha már nem beszélték meg velük, akkor ugyan miért nem a SAJÁT--AZ MTK-- KAPUJUKRA "VEZETTETTÉK RÁ A GYEREKKEL" A LASZTIT-- AZ ÉNOK NEVŰ NAGYON ARANYOS ÉS ÜGYES KISGYEREKRŐL VAN UGYE SZÓ? Ha már a zsozsót--jó zsidótársaság módjára--az MTK "vágta zsebre". Azt a zsozsót, amit Énok szülei kellett, hogy "le-perkáljanak" magának a szóbanforgó és a gyerek számára maradandó élményt adó kezdőrúgásnak a jogáért. 3.) És ráadásul mindezek után még nekik az MTK-nak és az MTK-soknak "áll feljebb", mondván: milyen bunkó a...--na ki(?)--a DVTK még plusszba. 4.) Kedves MTK-sok! Tessenek már ÖNMAGUKBA NÉZNI!
sheu
2023. március 15. 04:25
"Senkó Zsombor, a vendégek kapusa azonban az ilyenkor megszokottól eltérően a kisfiú két lövését is kivédte." Szeretném megjegyezni, hogy "az ilyenkor megszokott" kitételnek semmilyen alapja, ugyanis profi meccseken soha nem szoktak kezdőrúgást kapura vinni, majd kapura lőni. Aki ezt megszokottnak tekinti, az egy totális futballanalfabéta, és jobban tenné, ha meg sem szólalna.
syphax
2023. március 14. 16:38
P.s.:"..Ritka nagy barom vagy..." 'Azon igyekeztem, hogy 'annak tarts...KÖSZI!
Nagy Pál
2023. március 14. 15:11
"AZ UKRÁN EDZŐ KUZNYECOV SZERGEJ BESZÓLT A ZSIDÓCSAPAT-LIBÁS MÖTÖKÁ-NAK, HOGY "NEMADDIGAHH!'" NEM POFÁZHATTOK BELE TI ZSIDAJOK MINDENBE!!!" - majd mi ukránok/oroszok/hottentották stb. belepepofázunk! Ritka nagy barom vagy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!