Nem lesznek ott a magyar szurkolói csoportok a holland-cseh mérkőzésen

2021. június 26. 21:16

„Számunkra most az Európa-bajnokság véget ért!” – olvasható közleményükben.

2021. június 26. 21:16
null

Hivatalos közleményt adott ki a Carpathian Brigade a vasárnapi EB mérkőzéssel kapcsolatban, melyet alább változtatás nélkül közlünk:

„Bár számunkra is érthetetlen még a feltételezés is, csak hogy bizonyos kételyeket eloszlassunk: magyar szurkolói csoportok nem vesznek részt a holnapi Puskás Arénában rendezendő Eb-mérkőzésen.

Számunkra most az Európa-bajnokság véget ért!

Öröm az ürömben, hogy mindhárom Eb-mérkőzésünk felejthetetlenre sikerült, amire mi végtelenül büszkék is vagyunk.

Más kérdés, a nemzetközi futballszövetség és egyéb szervezetek az eddiginél is nagyobb célkeresztet tettek mozgalmunkra, nagy erővel dolgoznak azon, hogy ellehetetlenítsenek bennünket.

Sok magyar szurkolónak van jegye a holnapi nyolcaddöntőre, hozzájuk az alábbi kéréssel fordulunk:

Arra kérünk mindenkit, aki kilátogat, tiszta fejjel és civilben tegye, minden felesleges feltűnősködést kerülve. Ne üljetek fel semmilyen provokációnak, élvezzétek a mérkőzést, ősszel pedig folytatás, EGYÜTT!”

 

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 296 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
R3ad3r
2021. június 27. 19:56
SZOPTATOK, HOLLANDOK! 2-0!
tetx
2021. június 27. 18:13
Csehek a buzik ellen, hajrá csehek!
antioxi
2021. június 27. 14:48
+++
Mátyás01
2021. június 27. 13:01
Csak jelzem, hogy az EB hivatalos főszponzora a Qatar Airlines, valamint Katar rendezi jövőre a VB-t. Bár a stadionokon belül valószínűleg engedik majd a szivárványos zászlót, mert ott a Fifa szabályok érvényesek, de mivel Katarban büntetik a homoszexualitást, a stadionokon kívül tilos lesz bárminemű meleg propaganda. Kíváncsi lennék mit szólnak ehhez a nyugati politikusok és a szivárványos lobbi? Milyen akciókra készülnek a stadionokon kívül, milyen politikai állásfoglalásokat fognak tenni, illetve fogják-e bojkottálni a rendezvényt, a házigazda ország törvényei miatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!